CyberPunk 2077 nam (možda) uskoro dolazi!

CyberPunk 2077 nam (možda) uskoro dolazi!

3812
0
PODELI

Ljubitelji RPG igara, koji su pratili razvoj i rad CD Project RED-a, od prve The Witcher igre, sigurno su primetili trejler za igru CyberPunk 2077. Na kraju trejlera je pisalo “Coming when it’s ready!”, pa, moguće je da će igra biti spremna mnogo ranije nego što smo očekivali! Prema objavi sajta Gamereactor Germany, “izvor blizak kompaniji (CD Project)” , rekao je da studio planira da objavi igru u toku sledeće godine.

Ako “izvor blizak kompaniji” ne laže, znači da će se igra pojaviti mnogo ranije nego što je u početku planirano. Početkom ove godine, zvaničnici iz CD Project-a su rekli da im je plan da se fokusiraju na The Witcher 3, i da neće diskutovati CyberPunk 2077 do 2017-e godine.

Sve što se u ovom trenutku zna o igri je da će radnja biti smeštena u sajber pank svetu, da će biti akcioni RPG pitaj boga šta, i da će biti “mnogo, mnogo veće” od bilo čega što je studio do sada radio. Prema njihovim rečima, zalaze u nepoznato, po pitanju kompleksnosti igre, i problema s kojim će morati da se nose.

Ako je zaista istina da će se CyberPunk 2077 pojaviti u toku sledeće godine, to bi mogla biti i dobra i loša stvar, šta vi mislite?

U međuvremenu pogledajte još jednom ovaj sjajni trejler.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR