Cyberpunk 2077 će biti prava RPG igra

Cyberpunk 2077 će biti prava RPG igra

666
0
PODELI
Cyberpunk 2077image_295828_fit_940

Cyberpunk 2077 će biti RPG igra u pravom smislu te reči i sigurno neće biti pucačina iz prvog lica rekao je ko-osnivač poljskog CD Project RED studija, čuvenog po The Witcher serijalu.

Studio trenutno radi  na The Witcher 3: Wild Hunt igri, koja treba da se pojavi ove godine. A njihov sledeći projekat, igra Cyberpunk 2077 će biti bazirana na seriji Cyberpunk stonih RPG igara Mike Pondsmith-a i treba da se pojavi ili 2015. ili 2016. Po autorima,igra će se pojaviti “When it’s ready”, odnono kad bude spremna i završena.

Marcin Iwinski CEO CD Projekt RED studija je potvrdio da će Cyberpunk 2077 biti još jedna RPG igra u duhu Witcher serijala.

Iwinski je rekao: ”Ljudi su me pitali da li će Cyberpunk 2077 imati multiplayer ili da li će biti klasična pucačina, a ja im odgovaram da se opuste, pošto će ovo biti još jedna istinska RPG igra.Mi smo poznati po igrama sa dobrom pričom i velikim svetovima u igrama.Zato ćemo iskoristiti ono što smo naučili iz prethodne tri Witcher igre kao i open world aspect i sve to primeniti u Cyberpunk 2077. Tako da je ovo u potpunosti RPG igra, ali će verovatno biti dosta novih gameplay elemenata o kojima još uvek ne mogu da pričam. Jedina stvar koju sa sigurnošću mogu da kažem je da ova igra definitivno nije multiplayer pucačina ”.

Kao i The Witcher 3 i Cyberpunk 2077 će koristiti RedEngine 3 grafički engine, što je novi next-gen engine koji je  CD Projekt RED napravio da  pruži po njima “RPG igre smeštene u prostrane open-worlds sa unapređenim alatima za pričanje zaista nelinearnih priča koje se baziraju na ralnim odlukama i izborima igrača i posledicama tih odluka”.

CD Projekt RED opisuje igru kao igru sa više paralelnih niti i nelinearnom pričom dizajniranom za starije i zrele igrače, a igra je smeštena u metropolis po nazivu Night City i njegovoj okolini.

Podsetimo se teaser trailera za  Cyberpunk 2077, koji se pojavio pre godinu dana:

Šta vi mislite o igri Cyberpunk 2077 i da li je željno očekujete?

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR