Crucial Ballistix Elite DDR4 memorija je sada dostupna

Crucial Ballistix Elite DDR4 memorija je sada dostupna

860
0
PODELI
Crucial Ballistix Elite DDR4-141a

Crucial, poznati proizvođač memorijskih modula, je predstavio Crucial Ballistix Elite DDR4 memoriju. Dizajnirana je za high-end gaming i treba da performanse dovede do maksimuma. Početni modeli će imati brzinu od 2666 MT/s i memorijski protok se može povećati sve do 21 GB/s. Crucial Ballistix Elite DDR4 memorija treba da ima i 40% bolju energetsku efikasnost od standardne DDR3 memorije.

Crucial Ballistix Elite DDR4 memorija je optimizovana za Intel X99 platformu i podržava XMP 2.0 profile. Ima crni PCB koji je Crucial specijalno dizajnirao i aluminijumske hladnjake radi boljeg hlađenja. Memoriju je podržana od strane ekskluzivnog Crucial Ballistix Memory Overview Display (M.O.D.) softvera, pomoću koga se mogu sa samog modula iščitati razne informacije kao što su: očitavanja temperature u realnom vremenu sa integrisanog termalnog senzora na modulima, očitavanje vrednosti voltaže itd. Sve ovo radi lakšeg overclockinga, naravno.

Crucial Ballistix Elite DDR4-141a

Crucial Ballistix Elite DDR4 memorija je dostupna u vidu modula kapaciteta 4GB i 8GB, a dostupni su i kitovi od 8GB, 16GB i 32GB. Može se kupiti na Crucial.com sajtu, kao i preko Crucial globalnih distributera.

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR