Corsair najavio Sabre RGB gejming miša

Corsair najavio Sabre RGB gejming miša

1028
0
PODELI

Corsair, lider na tržištu visoke tehnologije za gejmere, najavio je dostupnost Sabre RGB. Opremljen je fantastičnim optičkim senzorom od 10.000dpi, četvoro-zonskim dinamičkim višebojnim pozadinskim osvetljenjem i osam programibilnih tastera. Sabre RGB je najnoviji šampion u ponudi Corsair gejming miševa.

Breaker

Kombinovanjem tehnologije optičkog senzora sa laganim i ergonomskim dizajnom, Corsair Sabre RGB nudi veliku brzinu praćenja sa smrtonosnom preciznošću i podržava više načina držanja prilikom korišćenja. Težak je samo 100 grama, a njegov elegantni ergonomski oblik pruža udobnost, omogućavajući gejmerima da brže reaguju i duže igraju bez zamora.

Corsair Sabre RGB

Programabilni tasteri se mogu u potpunosti re-programirati putem softvera CUE (Utility Engine Software) koji daje igračima prednost i omogućava personalizovanu igru. Možete upariti Sabre RGB efekte sa Corsair RGB tastaturom pomoću jednog klika. Ima brzinu osvežavanja od 1000Hz. Povezuje se preko USB-a fleksibilnim laganim kablom, dužine 1.8 m.

Sabre 4 ZONE

Dostupan je širom sveta preko ovlašćenih distributera i prodavaca po ceni od 49.99$. U nastavku pogledajte unboxing Corsair Sabre RGB.

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR