Cooler Master predstavio Silencio FP Series ventilatore za kućišta

Cooler Master predstavio Silencio FP Series ventilatore za kućišta

1075
0
PODELI
CM Silencio FP Series - 137c

Cooler Master je najavio nove Silencio FP Series ventilatore za kućišta, koji će koristiti najnoviju Cooler master tehnologiju tihog rada i optimizacije pritiska.

Cooler Master Silencio FP Series donosi nove 120mm modele u ponudu ove kompanije,a glavna odlika im je izuzetno tihi rad i kvalitetan protok vazduha. Silencio FP Series ventilatori koriste i Loop Dynamic Bearing tehnologiju i životni vek je produžen na odličnih 160.000 sati zahvaljujući njoj.Tu je i novi patentirani drajver IC na ventilatorima koji proizvodi i manje vibracija,a i koristi ultra malu struju da bi se uštedelo na potrošnji energije. Drajver je i precizniji i pruža tačnije RPM podatke i omogućava bolje upravljanje brzinom ventilatora. Prisutan je i SmartFan engine koji omogućava nisku voltažu priikom paljenja.

CM Silencio FP Series - 137c

Silencio FP Series ventilatori dolaze i sa zaštitom od blokiranja ventilatora i funkcijom automatskog nastavljanja sa radom nakon što se bilo kakva prepreka kod peraca na ventilatoru očisti. Ovo štiti perca i sam motor.

Prva dva 120mm modela u Cooler Master Silencio FP seriji će biti Silencio FP120 3PIN i Silencio FP120 PWM.

CM Silencio FP Series - 137d

Silencio FP120 3PIN model radi na 1200 RPM, ima protok vazduha od 38 CFM, vazdušni pritisak od 1.2mmH2O i pravi buku od svega 11dBA.

Silencio FP120 PWM model nudi opseg buke 6.5 – 14 dBA. Silent Edition može da izbaci do 44 CFM vazduha pri pritisku od 1.63 mmH2O na 1400 RPM. Ventilator je namenjen onima koji traže odlične performanse uz tihi rad.

Oba ova Silencio FP Series modela imaju očekivani životni vek od 160,000h zahvaljujući Loop Dynamic Bearing tehnologiji.

Silencio FP Series ventilatori će biti dostupni u Evropi u februaru.

CM Silencio FP Series - 137a CM Silencio FP Series - 137b

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR