Cooler Master predstavio nove verzije CM Storm Devastator kompleta (miš i tastatura)...

Cooler Master predstavio nove verzije CM Storm Devastator kompleta (miš i tastatura) i CM Storm QuickFire Rapid-i tastature

1622
0
PODELI
cooler-master-devastator,S-9-445545-3

Cooler Master je predstavio novu verziju CM Storm Devastator combo kompleta (miš i tastatura), kao i novu verziju CM Storm QuickFire Rapid-i mehaničke tastature. Ovo su proizvodi koji se fokusiraju na gaming.

cooler-master-devastator,S-9-445545-3  

CM Storm Devastator combo komplet sada je dostupan i u Red LED izdanju, pored već postojećeg Blue LED modela. I miš i tastatura imaju ergonomski, ultra low-profile dizajn, koji obezbeđuje udobno korišćenje miša i tastature tokom dugotrajnih igračkih sesija.Tastatura ima specijalne tastere sa membranom, a na mišu se, pomoću tastera zaduženog za to, može menjati DPI tokom igranja u koracima 800/1600/2000.

cooler-master-quickfire-rapid-i,S-A-445546-3

CM Storm QuickFire Rapid-i mehanička tastatura je sada dostupna i u verziji sa Cherry MX Blue prekidačima, pored Cherry MX Brown modela dostupnog od ranije. Nova verzija tastature ima 32-bit ARM procesor, a tu su i  svetlosni efekti, koji se dobijaju pomoću Cooler Master ActiveLite tehnologije.

CM Storm QuickFire Rapid-i je kompaktnog dizajna, ima N-Key rollover funkcije, odličan kvalitet izrade i mogućnost da se naprave profili za svetlosne efekte za svaki od tastera.

Izvor: tom’s HARDWARE

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR