Cooler Master predstavio MasterKeys Pro seriju tastatura

Cooler Master predstavio MasterKeys Pro seriju tastatura

1794
0
PODELI

Cooler Master, lider u dizajnu i proizvodnji kompjuterskih komponenti i periferija, ponudio je gejmerima nov izbor tastatura. Minimalistični dizajn i sjajno pozadinsko osvetljenje karakterišu njihovu prvu RGB mehaničku tastaturu sa Cherry MX prekidačima. MasterKeys Pro L predstavlja verziju u punoj veličini.

Breaker

MasterKeys Pro vam nudi više režima osvetljenja. Podesite brzine za modove: Color Wave, Star Effect, Rain Drop i druge odgovarajuće efekte. „Možete birati između crvenih, braon i plavih prekidača“ – izjavio je Kevin Yang, menadžer prodaje periferija.

Cooler Master keys pro

Većina RGB tastatura dolazi sa LED osvetljenjem i visoko kvalitetnim prekidačima. Ali sa MasterKeys Pro L i Pro S dobijate najbolje od oba sveta,  najjače LED osveljenje sa savršenim osećajem za igru. Potpuno su redizajnirali unutrašnjost uklapajući 100% autentične Cherry MX prekidače i osvetljenje koje emituje do 16.7 miliona boja. Prekidači su nežni na dodir i dugotrajni.

Cooler Master PRO S i L

Trenutno rade na razvoju softvera (SDK) koji će korisnicima olakšati korišćenje. Možete sačuvati i uraditi backup vaših profila ukoliko želite da ih podelite sa fanovima kroz jedinstven softver za upotrebu. Takođe imaju podršku za reprodukciju makroa ukombinovanu sa jednostavnim softverom za korišćenje – sve u elegantnom i minimalističnom dizajnu za igrače koji zahtevaju najbolje. 32-bitni ARM procesor omogućava vam da sačuvate i reprodukujete složene makroe. Četiri profilna tastera nude vam brzo pozadinsko osvetljenje i snimanje makroa bez muke.

Cooler Master keys

MasterKeys Pro L dolazi sa kablovima koji vam nikada neće smetati i praviti nered na radnoj površini (Slika 1.). Odvojivi kabl omogućiće vam lakši transport bez rizika, tako da ga uvek možete skloniti na jednostavan način.

Cooler Master connectors

Slika 1. – Pro L (levo), Pro S (desno)

MasterKeys Pro L i Pro S su dostupni u Evropi od 15. marta. Specijalna cena u pretprodaji Pro L (169€) i Pro S (139€).

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR