Cooler Master predstavio Hyper 612 ver. 2 CPU kuler

Cooler Master predstavio Hyper 612 ver. 2 CPU kuler

1166
0
PODELI
Hyper 612 ver.2

Cooler Master je predstavio novi CPU kuler iz Hyper serije, Hyper 612 ver. 2. Hyper serija je poznata po dobrom odnosu cena/performance i zato je i vrlo popularna.

Cooler Master Hyper 612 ver. 2 je dizajniran da bude što univerzalniji. Postoji opcija da se koristi kao Silent pasivni kuler. Hyper 612 podržava patentirane tehnologije CDC i X-Vent i one su razlog za postizanje ekstremno niskih temperatura.

CDC ili Continuous Direct Contact je tehnologija, koju je razvio Cooler Master, koja poboljšava kontakt između procesora i toplotnih cevi na telu hladnjaka. Ovaj poboljšan kontakt omogućava bolje odnošenje toplote i poboljšava perfromanse kulera.

Hyper 612 ver.2

X-Vent tehnologija dozvoljava bolji protok vazduha, samo koristeći pravi ugao za otvore za vazduh. Cooler Master preporučuje da se Hyper 612 ver. 2 koristi kao pasivni kuler za procesore čiji TDP ne prelazi 95W (Core i5 na primer).

Cooler Master Hyper 612 ver. 2 podržava i dodavanje dodatnog ventilatora, pored već prisutnog PWM ventilatora, pa može da se koristi kao hladnjak za procesor sa dva ventilatora. Dva ventilatora u kombinaciji sa percima na ventilatoru specijalnog oblika, obezbeđuju ogroman protok vazduha i jako dobre perfromanse ovog kulera.

 Cooler Master Hyper 612 ver. 2 još nudi:

  • Dva različita načina da se montira ventilator (plastični prekidač ili žični)
  • 4 gumena šrafa koji smanjuju vibracije
  • Podrška za visoke memorijske module, to jest montažu pored njih zbog specijalnog dizajna
  • Laka procedura za montažu

Cooler Master Hyper 612 ver. 2 kuler će na evropskom tržištu biti dostupan u septembru. Očekivana cena je oko 39.9€.

Izvor: TechPowerUP 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR