Cooler Master predstavio ErgoStand III Notebook kuler

Cooler Master predstavio ErgoStand III Notebook kuler

1053
0
PODELI
CM ErgoStand III-109d

Cooler Master je predstavio ErgoStand III notebook kuler, sledećeg člana ErgoStand serije.

Cooler Master ErgoStand III je postolje za hlađenje i docking station za laptopove do 17” i tablete. U njemu se nalazi masivni ultra silent ventilator od 230mm koji koristi novu Cooler Master Loop Dynamic Bearing tehnologiju. ErgoStand III ima protok vazduha od 2 kubna metra po minutu uz buku od 21 dBA, što je prilično tiho. Loop Dynamic Bearing tehnologija i Cooler Masterov fan blade dizajn donose izuzetne perfromanse i duži životni nego ikada ranije.  

CM ErgoStand III-109a

Cooler Master ErgoStand III notebook kuler ima kvalitetan kontroler brzine ventilatora, pa sa njime možete podesiti brzinu ventilatora i još više ga utišati ako želite, što može koristiti prilikom učenja ili na poslu.Ergostand III ima front panel sa elegantnom mash površinom, koji se može skidati i lako pristupiti ventilatoru radi čišćenja.

CM ErgoStand III-109b

Cooler Master ErgoStand III notebook kuler ima šest ergonomskih podešavanja visine, pa svaki  korisnik može da podesi ugao gledanja koji mu odgovara. Podesivi držači otporni na klizanje podržavaju laptopove do veličine od 17 inča i mogu da se sklope radi korišćenja sa tabletima, kao što su iPad ili Microsoft Surface. Kada nema uređaja na ErgoStand III, držači se mogu uvući u front panel radi lakšeg transporta.

CM ErgoStand III-109c

Cooler Master ErgoStand III ima čak 4 USB porta, koji se pretvaraju u HUB kada se kuler poveže sa laptopom, pa možete na njega povezati dodatni miš, tastaturu, flash drajv ili neki drugi USB uređaj, i pritom vam za to ne trebaju dodatni USB portovi na laptopu. Zbog mogućeg viška kablova koji ovako može da nastane, ErgoStand III ima razna udubljenja i proreze gde se mogu smestiti i provući povezani kablovi. Tako neće nastati šuma kablova oko laptopa na stolu.

CM ErgoStand III-109d

Cooler Master ErgoStand III notebook kuler je dostupan u Evropi sa očekivanoim cenom od oko 36,90 €.

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR