Cooler Master najavio Novatouch TKL tastaturu

Cooler Master najavio Novatouch TKL tastaturu

1062
0
PODELI
106b

Cooler Master je predstavio novu NovaTouch TKL hibridnu tastaturu, dizajniranu za veliku brzinu kucanja, veliku preciznost i veliku udobnost prilikom kucanja.

106a

Cooler Master Novatouch TKL tastatura bi trebalo da pruži ultimativno iskustvo u kucanju za sve, kako za profesionalne gamere, tako i za eksperte u kucanju. Da bi se ovo postiglo Novatouch TKL tastatura koristi japanske hibridne kapacitativne mikroperekidače, sa uniformnom snagom aktiviranja od 45 grama i tačkom aktiviranja od 1mm. Ovaj ekskluzivni Cooler Master mikroprekidač ima gladak osećaj prilikom pritiska na njega i brzo vreme vraćanja u prvobitan položaj. Vreme vraćanja je 3 puta brže nego kod klasičnih mehaničkih mikroprekidača.Prekidač je dizajniran da bude potpuno kompatibilan sa Cherry MX plastičnim tasterima, koji se montiraju na mikroprekidače, tako da entuzijasti mogu lako i da moduju ovu tastaturu.

106b

Cooler Master Novatouch TKL je opremljen is a N-Key rollover i anti-ghosting tehnologijama, za povećanu preciznost. Tastatura ima 1000 Hz/ 1ms pollig rate i ma 128kb memorije na sebi za brz odziv multimedijalnih tastera na njoj, i promenu brzine kucanja.

106c

Novatouch TKL tastatura ima  micro-USB konektor i obložen kabl dužine 1.8m. Već je dostupna u Americi i Aziji,a u Evropi će biti dostupna sredinom novembra. Cena za sada nije poznata.

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR