Cooler Master najavio CM Storm Swift-RX podloge za miševe

Cooler Master najavio CM Storm Swift-RX podloge za miševe

1326
0
PODELI
CM Storm Swift RX 8b

Cooler Master je najavio novu CM Storm Swift-RX seriju igračkih podloga za miševe, koja treba da zameni uspešnu Speed-RX seriju podloga.

CM Storm Swift-RX podloge za miševe su dizajnirane za gamere kojima je potreban konfor, ali i brzina. Podloge su izrađene od fino tekstuiranog miskroskopskog mesh materijala i to treba da obezbedi veliku preciznost za bilo koji tip senzora na mišu. Donji deo podloga je napravljen od 100% prirodne gume, pa se Swift-RX podloge neće klizati i ostaće čvrsto u mestu prilikom korišćenja.

CM Storm Swift RX 8a

CM Storm Swift-RX podloge imaju specijalne, zašivene uglove što treba da spreči da se gornja površina podloga izliže i ošteti. Ovo povećava trajnost i životni vek ovih podloga tokom intenzivnog  korišćenja u gamingu.

CM Storm Swift RX 8b

CM Storm Swift-RX podloge će biti dostupne u tri veličine: maloj(small) 250x210mm, srednjoj(medium) 320x270mm i velikoj(large) 450x360mm.Debljina Swift-RX serije podloga treba da bude 3mm.

CM Storm Swift RX 8c

CM Storm Swift-RX u small, medium i large veličinama će biti dostune u februaru 2015. po cenama od €6,50, €9,50 i €15,90. Cene mogu da variraju na pojedinim tržištima.

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR