CM Storm Mizar i Alcor gaming miševi u prodaji

CM Storm Mizar i Alcor gaming miševi u prodaji

1258
0
PODELI
Alcor i Mizar

Mizar i Alcor, dve zvezde koje krase severno nebo u sazvežđu Veliki Medved, takođe su dve nove zvezde Cooler Master ponude gejmerskih miševa.  Po dizajnu nas vraćaju u starija, jednostavnija vremena u gamingu, ali su napravljeni za moderne gaming potrebe.

Alcor i Mizar spajaju udobni i klasični dizajn sa tehnološkim unapređenjima koja su potrebna za današnji gaming. CM Storm Alcor ima Avago 3900 optički senzor, dok Mizar ima Avago 9800 laserski senzor. Oba senzora odgovaraju igrama sa brzom akcijom i imaju veoma precizan tracking (praćenje pokreta). Kad se ovo ukombinuje sa malom težinom od svega 121 gr. i odličnom ergonomijom, ova dva miša su kao stvorena za gaming. Oblik i klasični dizajn oba miša je namenjen desnorukim igračima i svako dugme je postavljeno baš na pravo mesto čime se osigurava ergonomija i dugotrajna upotreba bez muke.

Alcor

Alcor ima optički senzor i mogućnost podešavanja osetljivosti u četiri koraka sve do 4000 DPI. Pomoću DPI tastera,  rezolucija može da se menja i u toku igre (on the fly) , tako da gameri ne moraju prekidati igranje zbog ovoga. Alcor koristi Omron mikroprekidače koje karakteriše dugotrajan životni vek. CM Storm LED logo koji svetli u  više boja prisutan na ovom mišu olakšava da lako prepoznate DPI na koji je miš trenutno podešen.

Mizar

CM Storm Mizar ima laserski senzor i DPI do 8200. Postoje takođe 4 koraka u podešavanju DPI, i takođe dva tastera za podešavanje DPI u hodu, pozicionirana ispod skrol točkića za lak pristup. Mizar sa strane ima gumene držače koji omogućavaju stabilnost držanja miša tokom dugotrajnog igranja. Uz Mizar dolazi i softver pomoću koga možete menjati DPI, praviti različite profile, podešavati CM Storm LED logo koji i ovde svetli u više boja. Softver dozvoljava i punu kontrolu nad 7 programibilnih tastera kojima se mogu dodeljivati funkcije i praviti različiti makroi.

Oba miša su dobar izbor za gamere koji žele jednostavan i stilizovan dizajn i izdržljivost po povoljnoj ceni.

CM Storm Mizar je dostupan i u WinWin ponudi, LINK.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR