Clatronic MZ 3579 – 2 u 1 seckalica za mrvljenje leda

Clatronic MZ 3579 – 2 u 1 seckalica za mrvljenje leda

2133
0
PODELI

Ukoliko ste se odlučili da malo unapredite vašu kuhinju, seckalica Clatronic MZ 3579 biće pravi prvi korak za vas! U okviru kuhinjskih elemenata zauzeće veoma malo prostora (175x220x175mm), a biće i više nego korisna.

Seckalica Clatronic MZ 3579 dostupna je 4 boje: bela, zelena, ljubičasta i narandžasta.

Clatronic MZ 35792

Pakovanje sadrži posudu kapaciteta od 1 litra, noževe od nerđajućeg čelika koji se mogu skinuti radi lakšeg održavanja (dovoljno je da ih operete pod mlazom vode). Ukoliko zatreba posudu čak možete koristiti i za mikrotalasnu pećnicu. Ono što je izdvaja od drugih jeste upravo funkcija za mrvljenje leda, zahvaljujući snazi od 250W.

Sama posuda smeštena je na gumenoj podlozi koja sprečava da se posuda tokom korišćenja pomera. Ispod poklopca nalazi se plastična izmenjiva pregrada pomoću koje štitite sam poklopac od prljanja i učvršćujete dršku na kojoj se nalazi nožić. Na poklopcu se nalazi ujedno i taster koji pritisnete kako biste započeli korišćenje seckalice.

Clatronic MZ 35792

Osnovna funkcija seckalice je miksovanje sastojaka tokom pripreme jela. Može se koristiti za pripremu povrća (luka, šargarepe, paradajza, …), ali takođe i za pripremu tzv. “smoothie” napitaka. U nastavku možete pročitati jedan od mojih recepata, koji koristim kao osveženje umesto kupovnih sokova tokom vrelih letnjih dana.

Slasni “Smoothie” od malineSmoothie od maline

  • 2 čaše zaleđenih malina
  • 1 banana
  • 1 šolja mleka
  • 1 čaša soka od narandže
  • 1 kašika meda

Jednostavno pomešate sve sastojke (osim meda) u seckalici. Po potrebi dodate vode ukoliko želite da bude ređe. Na kraju kada sve dobro izmiksujete dodate i med. Servirate vaš “smoothie” u čašu i ukrasite na vrhu sa par malina i listićem sveže nane. Ne može biti lakše, zar ne? 🙂

Ukoliko se odlučite da isprobate moj recept, a da pri tome nemate seckalicu kod kuće uvek je možete poručiti na sledećem linku.

Naravno ako osmislite vaš originalni miks, biću vam zahvalna ukoliko mi pošaljete predlog u okviru komentara.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR