Čisto i lako tokom cele godine!

Čisto i lako tokom cele godine!

896
0
PODELI

Svako želi u proleće da sredi svoju baštu, dvorište, automobil… Kada proleće stigne, bašta se budi, ali tragovi blatnjavih staza od prethodne zime su vidljivi, možda je i deo fasade zaprljan, a auto sigurno. Vreme je za čišćenje, održavanje, pripremu i brigu, ukratko – vreme je za akciju!

Tragove zime i prljavštine treba ukloniti što je pre moguće, zato vam preporučujemo perač pod pritiskom Farm FPP1800E, pouzdanu mašinu za pranje auta, dvorišta, tepiha. Originalni uređaj sa garancijom, koji će rešiti sve ove probleme. Idealan je za sve vrste pranja i savršen je alat, pogodan za sve vrste spoljnih poslova čišćenja. Za pranja automobila, motocikala, fasada, podova, terasa i balkona, kao i staza, ograda, baštenskog nameštaja i svega drugog u vašem dvorištu. Spreman je za upotrebu čim ga izvadite iz kutije.

Perač pod pritiskom Farm FPP1800E, snage motora od 1800W, uz maksimalni pritisak od 130 bara i maksimalni protok od 7 L/min, savršen je izbor, ne samo za prolećno čišćenje, već i za upotrebu tokom cele godine. Uz aparat ide i dodatna oprema, pištolj i crevo.

Kada koristite ovaj proizvod, treba poštovati neke mere predostrožnosti, uključujući sledeće: Ne usmeravajte mlaznicu na ljude ili životinje. Ne dozvolite deci rukovanje i ne koristite perač pod pritiskom u njihovoj blizini. Udaljite ljude od površina koje čistite. Uvek budite svesni gde usmeravate mlaz pod pritiskom. Stanite stabilno i u ravnoteži dok radite sa ovim uređajem, ne propinjite se i nemojte da stojite na nestabilnoj podlozi. Radna površina treba da ima odgovarajuću drenažu, da bi se smanjila mogućnost pada usled klizave podloge. Držite sve strujne veze suve i van dodira sa zemljom. Ne dodirujte priključak mokrim rukama. Sve kontrole na uređaju  moraju vam biti poznate.

Ukoliko poštujete mere bezbednosti i koristite ovaj uređaj samo za spoljnu upotrebu u domaćinstvu, imaćete čisto okruženje, pedantan automobil i sve ćete održavati sa lakoćom.  Ovaj artikal je rezultat inovativnih rešenja i modernog dizajna. Ergonomski izrađeni alati i mašine, kao što je ovaj, zaista dosta olakšavaju svakodnevnu upotrebu i pružaju osećaj zadovoljstva u radu.

Vaše idealno rešenje, bez mukotrpnog rada!

Perač pod pritiskom Farm FPP1800E možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR