Kreativnost na delu, Canon Camcorder HFR 806.

Kreativnost na delu, Canon Camcorder HFR 806.

535
0
PODELI

Tražite savršenu kameru za putovanje? Niste fotograf? Niste baš totalni zaluđenik, ali volite da snimate? Ne volite komplikovane sprave? Potrebno vam je nešto što će da zabeleži, prati i voli svaki vaš korak? Ako je tako, onda ste na pravom mestu, jer WinWin ima sjajnu ponudu za vas! Sa digitalnom kamerom Canon Camcorder HFR 806, vodi vas u avanturu od putnika, do savršenog snimatelja.

Uživajte u izvanrednom kvalitetu, u sjajnim Full HD filmovima, koji podjednako dobro zvuče i izgledaju, čak i pri nezgodnom i slabom osvetljenju, zahvaljujući mnoštvu snažnih tehnologija kao što je DIGIC DV 4. Snimajte uzbudljive filmove, fleksibilnim prelaženjem između usporenog i ubrzanog efekta tokom snimanja. Uz Touch Decoration, Cinema-Look filtere i napredni režim za bebe, zaista možete biti kreativni. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i jednostavnim komandama na ekranu osetljivom na dodir, udobno snimajte mnogo duže nego ranije, a zatim sve lako delite uz WiFi i NFC. Zabeležite sve detalje udaljenih objekata pomoću objektiva sa ogromnim naprednim, izuzetno stabilnim zumom od 57x i funkcije Zoom Framing Assist, uz inteligentni stabilizator slike.

Ljudi koji putuju traže zanimljive, jasne i svetle kadrove, a ova kamera može uhvatiti dosta dobrog svetla i zato, snimajte pomoću jednog punjenja baterije i budite spremni za odlučujući trenutak. Ne brinite o kameri, već se usresredite na događaje i kadrove ispred vas. Budite hrabri! Na primer, snimite dugu! To je izazov, jer duga je jedna od prirodnih pojava koja ima moć da vas zaustavi u trenu kada se odjednom pojavi, u vreme kada to najmanje očekujete. To je najteži deo čitavog procesa snimanja, jer se duge pojave bez ikakve najave ili predznaka. Ali, šta je lepše od kiše i sunca koje sija, istovremeno. LCD ekran od 7.5cm (3.0″) Touchscreen LCD, uz rezoluciju od 3.28MPix, tri sjajna zoom-a: digitalni 140x, optički 32x i napredni 57x, koji odlikuju kameru Canon Camcorder HFR 806, vam omogućavaju da zabeležite i tako čarobne trenutke kao dugu posle kiše ili kada se približava oluja, kao i kada se formira u blizini vodopada, vodoskoka, ili iznad prelepih proplanaka.

Snimajte vama drage ljude, dok rade nešto. Zabeležite vratolomije vašeg kućnog ljubimca. Napravite zanimljive filmove o vašoj deci i fazama njihovog odrastanja. Ovekovečite neverovatne pejzaže sa vaših putovanja ili snimite proslavu svoje firme, lepe svadbe na kojoj ste bili…šta god, kamera Canon Camcorder HFR 806, biće vaš verni saveznik, pratilac i čuvar svih trenutaka vašeg života. Prizovite pogled budućih posmatrača u vaš svet, ili podelite odmah kadrove trenutnih događanja. Možda ćete želeti da zumirate neki objekat ili da brzo promenite poziciju kako biste snimili tačke interesovanja u željenoj sceni. Izaberite različite perspektive, brzo eksperimentišite sa različitim fokalnim dužinama, uz zoom objektiv koji može da uhvati čitavu paletu svetlosti i scena i da vam da predivne snimke i spektakularne rezultate.

Nemojte da razmišljate, samo lako i jednostavno napravite snimke koji privlače pažnju. Ovo je prirodna simbioza čoveka i kamere. Birajte Canon Camcorder HFR 806 i imaćete scene svog života u fokusu sopstevnog i interesovanja drugih. Jednostavna i nenametljiva, savršena kamera za vas, koju možete preporučiti svima. Snimajte, čuvajte ili delite zadivljujuće uspomene!

Canon Camcorder HFR 806 digitalnu kameru možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR