Candy CDP 2D36W, vodi računa o Vašem vremenu!

Candy CDP 2D36W, vodi računa o Vašem vremenu!

2599
0
PODELI

Umorni ste od svakodnevnog pranja sudova ili jednostavno nemate vremena za to? Candy CDP 2D36W mašina za sudove je idealno rešenje za Vas.

U Candy CDP 2D36W bez problema staje čak 13 kompleta posuđa, pa će Vam porodični ručkovi, godišnjice i rođendani i biti još draži, s obzirom na to da nećete morati da razmišljate o gomili posuđa koje treba oprati nakon toga. Poseduje 5 programa pranja, kao i program čišćenja mašine, a gornja korpa je podesiva po visini.

Vodi računa o Vašem budžetu, s obzirom na to da spada u proizvode energetskog A+++ razreda, pa u skladu sa tim troši jako malo energije, a korišćenjem Express opcije, osiguraćete prosečnu uštedu od čak 25%  električne energije i vremena pranja.

Candy CDP 2D36W

Candy CDP 2D36W brine o Vašem vremenu i obavezama. Zahvaljujući opciji odloženog starta, možete je programirati tako da započne sa radom nakon 3, 6 ili 9 sati, a LED prikaz preostalog vremena trajanja programa, pruža Vam preciznu informaciju o tome kada će mašina završiti sa radom. Još jedna od mnogobrojnih prednosti ove mašine za sudove je što nikada nećete morati da razmišljate o preostaloj količini soli, s obzirom na to da poseduje svetlosni pokazatelj nedostatka soli.

Ukoliko je Vaš cilj ušteda vremena, energije, ali i novca Candy CDP 2D36W je pravi izbor za Vas.

Candy CDP 2D36W stiže uz čak 5 godina garancije, registracijom na sajtu www.candy.rs

Candy CDP 2D36W možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR