Call of Duty: Ghosts se prodao u iznosu od milijardu dolara malorodajama

Call of Duty: Ghosts se prodao u iznosu od milijardu dolara malorodajama

845
1
PODELI
COD-Ghosts

Activision je objavio da se Call of Duty: Ghosts prodao maloprodajama u iznosu višem od milijardu dolara , posle prvog dana od lansiranja igre.

Ovo znači da je Activision zapravo prodao maloprodjama zalihe kopija igre u ovom iznosu i ne predstavlja zapravo iznos od same prodaje  igre Call of Duty: Ghosts krajnjim korisnicima.

Activision još kaže da milioni ljudi igraju Ghosts Online. Na Xbox 360 konzoli, prosečna partija “traje duže i od Black Ops 2 i od  Modern Warfare 3 tokom istog vremenskog perioda od lansiranja”.

“Call of Duty: Ghosts je odlična igra koje predstavlja sledeću generaciju Call of Duty franšize”, rekao je Eric Hirshberg iz Activisiona.

“Infinity Ward je napravio još jednu legendarnu single player kampanju i po mom mišljenju najbolje multiplayer iskustvo do sada”.

Activision je ovo saopštenje o ciframa prodaje za Call of Duty: Ghosts izdao 36 sati nakon lansiranja igre. Ovo je nešto ranije neogo što su bila slična saopštenja u prošlosti za ranije igre iz franšize. Pitanje je samo zašto su na ovakav način dali saopštenje i koja je zapravo krajnja prodajna cifra.

Pogledajte IGN recenziju za  Call of Duty: Ghosts:

Šta vi mislite o Call of Duty: Ghosts za sada i da li je igrate?

Izvor: Eurogamer

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR