Call of Duty: Advanced Warfare trailer i detalji

Call of Duty: Advanced Warfare trailer i detalji

852
0
PODELI
Call of Duty Advanced Warfare

Activision je i zvanično 4.maja objavio trailer za sledeću igru u popularnoj Call of Duty franšizi, a zvaće se Call of Duty: Advanced Warfare. Trailer je inače procureo na internetu pre nekoliko dana. Iz njega je jasno da će poznati glumac Kevin Spacey imati bitnu ulogu u igri. Pogledajte ovaj zaista sjajan trailer:

U traileru se može videti i mnogobrojno napredno naoružanje iz budućnosti, kao što je exosuit, zaštitino exoskeleton odelo za vojnike koje im daju i napredne mogućnosti skakanja. Zatim tu su hoverbikes vozila i velike letelice koje imaju cloak mogućnosti i još  mnogo toga.

CoD_AW_Advanced_World

Još detalja od igri Call of Duty: Advanced Warfare je procurelo na Amazon UK sajtu. Evo šta stoji u opisu igre na ovom sajtu:

“Call of Duty: Advanced Warfare prestavlja moćna bojna polja budućnosti – gde su i tehnologija i taktika evoluirali u novu eru ratovanja za ovu franšizu. Oskarom nagrađeni glumac Kevin Spacey donosi sjajnu glumu u ulozi Jonathana Ironsa, jednog od najmoćnijih ljudi na planeti, koji slika zastrašujuću sliku budućeg rata.”

CoD_AW_Advanced_Soldier

Exoskeleton odela treba da omoguće igraču brže kretanje,a verovatno će doneti i cloaking sposobnosti, povećanu snagu i izrdžljivost. U igri će pored standardne municije biti priustna i nova klasa energetskog oružja.

Prema Amazon stranici igre, Advanced Warfare će igračima doneti novu opremu, sposobnosti, vozila i specijalizovane dronove.

Call of Duty: Advanced Warfare treba da se pojavi 4. novembra.

Šta vi mislite o novoj Call of Duty igri?

Izvori: Gamespot, PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR