Call of Duty: Advanced Warfare novi traileri

Call of Duty: Advanced Warfare novi traileri

707
0
PODELI
Call-of-Duty-Advanced-Warfare-3-610x343

Marketing kampanja za Call of Duty: Advanced Warfare se polako zahuktava. Razvojni studio Sledgehammer Games je izbacio nekoliko novih promo trailera za igru. U prvom, fokus je na predstavljanju single player kampanje u igri. Pogledajte:

Sledgehammer Games je koristio vojne savetnike iz Delta Force i Navy Seals, elitnih jedinica američke vojske, kako bi sve u igri  delovalo autentično. Takođe, single player kampanja će se ovoga puta koncentrisati na samo jednog glavnog protagonistu i moći ćete da doživite sve što mu se dešava dok se priča odmotava.

Drugi novi trailer za Call of Duty: Advanced Warfare predstavlja novo exoskeleton odelo i naoružanje budućnosti u igri.

Hover-bikes, energetska oružja, granate koje detektuju pretnje i exoskeleton su samo neke od stvari koje će igrači moći da upotrebe u novoj Call of Duty igri. Sva nova tehnologija u igri je bazirana na stvarima koje možemo videti danas, pa bi trebalo da deluje prilično autentično i ubedljivo.

Treći novi trailer za Call of Duty: Advanced Warfare prikazuje novu motion capture tehnologiju i animacije u igri.

Korištena je potpuno nova performance capture tehnologija koja može da “uhvati” i prenese izraze lica i oblike i grčenje mišića lica glumaca u igru. Tako da kada vidimo Kevin Spacey-ija,koji daje glas glavnom zloći u igri, izgledaće zaista kao Kevin Spacey.

Call of Duty: Advanced Warfare izlazi 4. novembra 2014. za PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 i PS3.

Jedva čekate?

Izvori: PC Gamer 1, PC Gamer 2, PC Gamer 3

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR