Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer trailer

Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer trailer

677
0
PODELI
cod-advanced-warfare-multiplayer-610x342

Razvojni studio Sledgehammer je na Gamescom sajmu pokazao fantastični trailer za Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer. Pogledajte:

Tradicionalni Call of Duty multiplayer se menja u Call of Duty: Advanced Warfare i akcenat se stavlja na naglašenu vertikalnost, promenljive elemente na mapi  i zanimljive prilagođavanja vojnika koga vodite.

Exo odelo iz single player kampanje Call of Duty: Advanced Warfare se prenosi i u multiplayer, pa igrači imaju mogućnosti za dupli skok, sprint u vazduhu, i brze iznenadne udarce koje mogu da zadaju protivnicima. Odelo može da se opremi i specijalnim sposobnostima, kao što je lebdenje, stealth cloak i SWAT štitovi. Jedna  moćna spososbnost je da odbijete dva protivnička projektila i usmerite ih nazad ka protivniku.

call-of-duty-multiplayer-3-610x342

Pick 10 customization iz Black Opsa 2 se vraća u  Call of Duty: Advanced Warfare multiplayeru, a Sledgehammer je sada zove Pick 13. Možete da menjate šta od oružja vaš vojnik nosi, koje sposobnosti koristi i da podešavate scorestreaks, što je novo ime za killstreaks iz ranijih Call of Duty naslova. Dodati su i co-op scorestreaks.Ako neko iz vašeg tima dobije cool brod na primer, možete mu se pridružiti kao drugi mitraljezac. Takođe je moguće još detaljnije podešavati vizuelni izgled vašeg vojnika.

Na Gamescom prezentaciji su predstavljene 4 nove multiplayer mape: Biolab (focus na bliskoj borbi), Riot(mesto dešavanja zatvor u Bagdadu), Ascend(focus je na CTF).Najimpresivnija nova mapa je Defender, koja je smeštena pored Golden Gate mosta u San Francisku.Tokom borbe na ovoj mapi, cunami prolazi i morate da koristite boost skok koje ima exo odelo i boost lebdenje da bi se popeli na viša mesta na mapi. Ako ne uspete da se popnete, završavate u vodi naravno.

cod-advanced-warfare-multiplayer-610x342

U Call of Duty: Advanced Warfare multiplayeru ima 12 modova,a među njima su CTF, Team Domination, Search and Destroy i Hardpoint, kao i novi modovi Momentum i Uplink. Momentum je nova vrsta War moda, koja koristi nove sposobnosti Exo odela. Uplink liči na Quidditch iz Harry Potter filmova. Igrači nose satelitsku loptu, dodaju je saigračima,a poeni se postižu tako što se lopta baca u gol ili ako se se skoči sa njom u gol. Ne jašete na metli 🙂

Sledgehammer Games je najavio LAN lobije, što je bitno PC igračima,mada nije jasno da li se radi o lokalnim LAN lobijima. Offline multiplayer kroz LAN bi trebalo da je zaista podržan.

Ko pre-orderuje Call of Duty: Advanced Warfare, dobiće rani pristup igri, 24 sata ranije u poređenju sa ostalima. Izdavač Activision ovo zove Day Zero. Pored ovoga, pre-order će vam doneti Double XP, dva nova bonus oružja i dodatne perkove kroz Advanced Arsenal paket.

Call of Duty: Advanced Warfare izlazi 4. novembra za PC, Xbox One, PS4, PS3 i Xbox 360.

Da li ste igrali multiplayer u ranijim Call of Duty naslovima i da li ćete i u ovom novom?

Izvor: PC Gamer 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR