Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies DLC trailer

Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies DLC trailer

1009
0
PODELI
COD AW EXo Zombies Malkovich

Pojavio se novi trailer za Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies DLC koji će se pojaviti kasnije ovog meseca. Prvo Exo Zombies poglavlje će biti uključeno u Havoc DLC pack koji će se pojaviti 27. januara kao deo Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass. Pogledajte fantastični trailer za Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies:

Sledgehammer Games je obećao potpuno novi pristup CoD Zombies gameplayu. Izjavili su da su igrali sa idejom šta bi se desilo kad bi se zombiji ubacili u kombinaciju sa novim exoskeleton gameplay-om prisutnim u Call of Duty: Advanced Warfare. Rezultat su Exo Zombies. Exo mod u novom Call of Duty: Advanced Warfare, je multiplayer co-op mod za 4 igrača koji trebaju da prežive talase nadolazećih neprijatelja.

Oficijelni opis za Exo Zombies glasi:”Netrenirani i nepripremljeni četiri Atlas operativca moraju da prežive nesvakidašnji horor”. Activision očigledno ne preza od angažovanja velikih glumačkih imena za svoje igre. Za glavnu igru je to bio Kevin Spacey, a za Exo Zombies su angažovani redom glavom i bradom: John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan i  Jon Bernthal (Shane, The Walking Dead).

Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies DLC će se dakle pojaviti 27. januara za sve platforme.

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR