Call of Duty: Advanced Warfare ‘Exo Zombies’ DLC stiže u januaru

Call of Duty: Advanced Warfare ‘Exo Zombies’ DLC stiže u januaru

729
0
PODELI
CoDExoSurv-610

Call of Duty: Advanced Warfare ‘Exo Zombies’ DLC će se pojaviti u januaru 2015. Prvo poglavlje Exo Zombija će biti uključeno u Havoc DLC pack koji će se pojaviti u januaru i koji je uključen  u Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass. Razvojni studio Sledgehammer games je objavio i teaser trailer za Exo Zombies DLC. Pogledajte:

Exo Zombies DLC će biti dostupan u okviru Exo Survival co-op moda u igri u kome se tim od 4 igrača bori da preživi protiv nadolazećih talasa neprijatelja. U ovom slučaju, ti neprijatelji su zombiji.

U svojoj izjavi, Sledghammer games kažu da su pokušavali da osmisle šta se dešava kada se zombiji pomešaju sa novim exoskeleton gameplay-om. I tako su došli do Exo Zombija, potpuno nove vrste zombija, koji su deo novog co-op iskustva jedinstvenog za Advanced Warfare.

Svi oni koji kupe Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass ($50/€50) će dobiti i pristup multiplayer DLC packovima koji su planirani za izlazak tokom 2015. godine,a to su: Havoc, Ascendance, Supremacy i Reckoning.

Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer i co-op je već sada sjajan zahvaljujući exoskeleton gameplay-u i donosi osveženje u multiplayeru u Call of Duty franšizi. Planirani DLC-ovi mogu samo još da ga poboljšaju.

Da li ste probali neki od multiplayer modova ili Exo Survival co-op mod u Call of Duty: Advanced Warfare? Zanima vas ‘Exo Zombies’ DLC?

Izvor: CVG 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR