Budi spreman za svaku borbu uz Yenkee Hornet set!

Budi spreman za svaku borbu uz Yenkee Hornet set!

661
0
PODELI

Yenkee brend, smislio je za vas sjajne proizvode kako biste potpuno uživali u igranju. Interesantna tastatura koja ima specifičan, gejmerski dizajn, u kombinaciji sa kvalitetnim mišem i gejmerskim slušalicama sa mikrofonom, trudi se da ponudi odgovarajuću kombinaciju korisnicima kojima su potrebna konkretna sredstva, za ozbiljnu gejmersku borbu. Za pripadnike nove generacije boraca, WinWin preporučuje Yenkee tehnologiju, koja omogućava višestruko duže periode igre u odnosu na prethodne generacije. Sa ponosom ističe Yenkee Hornet – miš, slušalice sa mikrofonom i USB tastaturu.

Yenkee Hornet miš YMS 3029, omogućava da uklonite i najbolje suparnike i da uz apsolutnu prednost i dobre rezultate preuzmete vođstvo. On je takav da nikad nećete poželeti drugi! Moćan, precizan, promjenjiv i još mnogo toga. Uštedite vreme i napor pomoću jednostavnog i bogatog uređivača makronaredbi. Uživajte u snazi izuzetno preciznog PIXART 3325 senzora sa rezolucijom do 5000 DPI. Ovaj sjajan miš poseduje 10 potpuno programabilnih tastera. Tu su i ultra brzi i izdržljivi Omron prekidači koji će vam, uz dug vek trajanja doneti pobedu. Kompatibilan je sa Windows Vista/7/8/10 i Mac OS X. Za one koji vole video igre u kojima se vrše razna pucanja, ovaj miš ima AIM funkciju, što znači da je možete koristiti da biste smanjili DPI prilikom ciljanja, tako da je svaka meta vaša. Osim sjajnih performansi, nećete odoleti ni dizajnu, jer on je jedinstven.

Slušalice sa mikrofonom Yenkee Hornet, pružiće vam perfektan zvučni doživljaj. Idealne su za beskrajne gejming sesije. Lagani dizajn sa velikim ušnim jastucima, kontrola zvuka i mikrofona na kablu, omogućuju beskrajna uživanja u vašoj omiljenoj igrici. Povezivanje je preko 2xJack 3.5mm, frekfencijski opseg slušalica je 20Hz-20KHz. Mikrofon je kružni (Omnidirection) frekvencijskog opsega, 50Hz-10KHz. Osetljivost je 102 ±3dB, dok osetljivost mikrofona iznosi 58dB. Dužina kabla je 2.4m. Slušalice za igranje Hornet idealne su za igranje igara, slušanje muzike i razgovore putem VoIP usluga. Dva zvučnika od 40 mm pružaju vam jasno i precizno zvučno iskustvo. Omni usmereni mikrofon možete podesiti za optimalan i jasan prenos glasa. Mikrofon se može isključiti prekidačem za isključivanje zvuka, postavljenim na linijski regulator jačine. Sve u svemu, to su slušalice za savršen  doživljaj!

Tastatura USB US Yenkee YKB 3300 Hornet, opremljena sa 7 boja pozadinskog osvetljenja, omogućava da izaberete omiljenu boju, sa podesivom osvetljenošću koja se podudara sa drugim periferijama. Zahvaljujući multimedijalnim tasterima, jednostavno možete koristiti sve računarske funkcije jednim pritiskom. Antighosting funkcija osigurava da se više tastera može pritisnuti istovremeno bez međusobnog ometanja. Vodootporna je i ima 10 multimedijalnih tastera sa gumenom membranom, kao i ojačano metalno kućište, niskog profila. Kompatibilna je sa Windows Vista/7/8/10 i Mac OS, a povezivanje je preko USB-a. Tastatura iz vašeg sna ima telo prepuno inovacija. Neće vas ostaviti na cedilu ni u jednoj situaciji. Isprepletena je metalnom konstrukcijom, koja garantuje izdržljivost. Možete je postaviti u položaj koji vam odgovara, jer ima tri nivoa podešavanja visine. A tu je i neonski sjaj! Ergonomski napravljeni tasteri smanjiće stopu grešaka i postati vrhunski alat, za dugotrajno igranje bez prekida. U poređenju sa običnim makro snimcima, sofisticirani softver sa tri profila, omogućava da napravite detaljne postavke. Sa Yenkee YKB 3300 Hornet tastaturom, nijedna bitka neće biti problem.

Uživajte u Hornet gaming setu – i zapamtite:  Yenkee je uvek tu za vas na svim društevenim mrežama, kao i na sajtu i u radnjama WinWin-a, širom Srbije.

Yenkee Hornet set možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR