Bose QuietComfort 20 slušalice izoluju korisnika od buke

Bose QuietComfort 20 slušalice izoluju korisnika od buke

3349
10
PODELI

„Bose QuietComfort 20“ slušalice kompanije Bose  su najbolje slušalice sa aktivnim neutralisanjem buke ikada. Poseduju specijalni čip koji u potpunosti izoluje korisnika od bučnog okruženja. Bose je prilikom testiranja ovih slušalica simulirao bučna okruženja kao što su železnička stanica ili podzemna železnica da bi dokazao snagu svog novog proizvoda, koji između ostalog poseduje ugrađenu litijum-jonsku bateriju koja dva sata punjenja pretvara u šesnaest sati uživanja u muzici.

luksuz-hi-tech-bose-quiet-comfort-20-slusalice (03)

  Postoji i opcija za poništavanje neutralisanja okolne buke pod nazivom „aware mode“ a „Bose QuietComfort 20“ će biti dostupan u dve varijante- jedna će biti namenjena Android, a ruga iOS uređajima.

luksuz-hi-tech-bose-quiet-comfort-20-slusalice (05)

 

luksuz-hi-tech-bose-quiet-comfort-20-slusalice (04)

 

QuietComfort 20, the Bose’s first in-ear headphones  are impressive in terms of noise-cancellation, featuring a special processing chip, that totally isolates you from the “sound of the crowd”

Uz slušalice kupci će dobijati i takozvani Original Box, dva kabla sa kontrolama za razmenu fajlova i zvučna podešavanja telefona ili drugih uređaja, koji će se razlikovati samo po tome što drugi, rezervni, neće posedovati nikakve oznake, kao i druge korisne datoteke.