Bosch BKS4043 – mali priručni aparat za brzo čišćenje!

Bosch BKS4043 – mali priručni aparat za brzo čišćenje!

2852
0
PODELI

Verovatno vam se dešavalo da posle ručka padne poneka mrva pored stola. Hm… ideja da upalite i sklopite standardni usisivač baš vam se ne čini idealnom. Mi vam nudimo znatno lakše rešenje u vidu ručnog usisivača.

Uvek je pri ruci i upotrebljava se praktično svuda. Zahvaljujući njegovoj težini od samo 1.3kg njegovo korišćenje je izuzetno lagano.

Pomoću ručnog usisivača Bosch BKS4043 usisavaćete lako bez smetajućeg kabla. Usisava suvu, pa čak i mokru prljavštinu. Zapremina posude za skladištenje prašine iznosi 300ml, a za tečnost 40ml. Posude za prašinu jednostavno se prazne, a filter usisivača može se lako prati.

Bosch BKS4043Uz usisivač dolazi i trodelni pribor: nastavak za proreze, četka za nameštaj, nastavak za usisivanje tečnosti. Dimenzije aparata iznose: 145x100x380mm. Jedinicu za punjenje možete pričvrstiti i na zid, u najboljem slučaju u kuhinji jer će vam tu stalno trebati. Dopunjenost baterije pratite preko ugađene indikatorske lampice. Koristi baterije NiMH, koje čuvaju životnu sredinu.

Bosch BKS4043 ručni usisivač možete poručiti jednostavno posetom ovog linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR