Potpuni užitak za Vaše oči, Blueberry BLT40C9D LED televizor.

Potpuni užitak za Vaše oči, Blueberry BLT40C9D LED televizor.

829
0
PODELI

Ukoliko ste došli do trenutka kada želite da promenite TV uređaj koji imate u kući, smatrate da Vam je potreban bolji kvalitet slike, pametne opcije, uopšte uređaj ispred čijeg će ekrana porodica maksimalno uživati, sada je pravi trenutak da svoje misli sprovedete u delo.

Blueberry BLT40C9D LED televizor od 40“ nastoji da maksimalno opravda Vaše poverenje. Donosi neverovatno iskustvo u svakodnevnom životu i postiže da nijedna prepreka ne postoji između Vas i TV uživanja.

Svako će moći na miru da uživa u spektru boja i detalja kojima LED Blueberry BLT40C9D raspolaže. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, pruža potpuni užitak porodičnog okupljanja ispred TV-a, uz sabiranje  lepih trenutaka punih topline i porodične atmosfere, obogaćenih velikim brojem informacija, uključujući vesti, vremenske prilike ili saobraćaj, koje možete ispratiti zajedno.

Dizajniran je tako da se savršeno uklopi u svaki ambijent i osmišljen tako da zaista pruži nezaboravno iskustvo gledanja i uživanja. Za sve to, zadužen je LED ekran dijagonale od 40“, kao i 2x6W zvučnici. Zbog svoje elegantno crne boje, pravi je izbor za Vaš dom i omogućiće Vam neprevaziđeno iskustvo gledanja.

Prepustite se poboljšanom kvalitetu slike, bogatijem prikazu, bioskopskom zvuku u svojoj sobi. Na svom Blueberry TV-u, možete uživati u svim sadržajima koje čuvate na eksternoj memoriji. Pomoću USB priključka, možete povezati svoj USB stick i gledati filmove, slike, ili slušati muziku. HDMI priključkom možete povezati svoje uređaje i tako uživati u zvuku i slici sa Vašeg video pleyer-a ili računara.

Osetite istinsku promenu koja će zauvek promeniti Vaš doživljaj. Od zapanjujućeg kvaliteta slike, do detalja i oštrine kakvu ranije niste videli.

Doživite svoje omiljene televizijske serije, filmove, omiljenu muziku na potpuno nov način uz Blueberry BLT40C9D LED televizor.

Blueberry BLT40C9D LED televizor možete poručiti odmah putem WinWin sajta ili kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR