BLU predstavio dva nova telefona, Life 8 i Vivo IV

BLU predstavio dva nova telefona, Life 8 i Vivo IV

1282
0
PODELI

Iako mnogima nepoznata, kompanija BLU Products je u poslednje vreme predstavila veliki broj pametnih telefona koji privlače pažnju zanimljivim izgledom i povoljnom cenom. Danas je BLU predstavio dva nova telefona pod nazivom Vivo IV i Life 8.

Breaker

BLU Vivo IV je mnogima privukao pažnju, jer je uređaj debeo samo 5.5mm i napravljen je kompletno od metala. Zapravo, 98 procenata njegovog okvira je napravljeno od aluminijuma i stakla. Izrađen je iz jednog komada aluminijuma, što će se mnogima dopasti.

blu-vivo-iv[1]

Unutra se nalazi Full HD Super AMOLED displej od 5 inča, osmojezgarni MediaTek MT6592 procesor na 1.7GHz, 2GB RAM, 16GB interne memorije, kamera od 13 megapiksela na zadnjoj strani, kamera od 5 megapiksela na prednjoj strani i baterija od 2.300mAh. Većim delom ovo je telefon visokog ranga. A cena? Više nego povoljna za ovakav telefon. Vivo IV je dostupan u SAD po ceni od samo 299 dolara.

BLU Products BLU VIVO IV

BLU Life 8 je mali budžetni pametni telefon. Deli isti osmojezgarni procesor, ali sa IPS displejom 720p rezolucije i dijagonale od 5 inča, 1GB RAM, 8GB interne memorije sa slotom za microSD karticu, kamerom na zadnjoj strani od 8 megapiksela, kamerom od 2 megapiksela na prednjoj strani, baterijom od 2.000mAh, dual SIM mogućnostima i debljinom od 7.5mm. Njegova cena je 199 dolara.

blu life 8

Nijedan od ova dva uređaja ne poseduju podršku za LTE, već samo HSPA 21+, što može biti mana ljudima u SAD. Takođe, dolaze sa Android 4.2 verzijom operativnog sistema. Dobra vest je da će unapređenje na KitKat biti dostupno do kraja juna.

Ovi pametni telefoni nude izuzetne specifikacije za svoju cenu, pogotovu BLU Vivo IV. Nedostatak LTE jeste razočarenje, ali sve ostalo je odlično.

 

Izvor: AndroidAndMe

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR