BLU najavio dva telefona sa Windows Phone OS

BLU najavio dva telefona sa Windows Phone OS

1064
0
PODELI

Pre par meseci, kompanija BLU, proizvođač poznat po pametnim telefonima niže i srednje klase, najavila je da će ući i na Windows Phone tržište sa svojim uređajem koji radi na Windows Phone 8.1 verziji operativnog sistema. Ali, sada je kompanija Blu predstavila je dva uređaja koji će koristiti ovaj operativni sistem kompanije Microsoft.

Breaker

Najavljeni modeli imaju dizajn nalik na Dash 4.0 i Dash 5.0 koje kompanija Blu nudi u svom asortimanu, ali sa Android operativnim sistemom. Na predstavljanju navedeno je da će veći model imati displej od 5 inča sa rezolucijom od 480×854 piksela, dvojezgarni procesor na 1.3GHz, 512MB RAM memorije i podršku za dve SIM kartice.

BLU Windows Phone

Manji model, koji liči na Dash 4.0, imaće displej od 4 inča, rezoluciju ekrana od 480×800 piksela, dvojezgarni procesor od 1.3GHz, 4GB interne memorije, kameru od 5Mpix na zadnjoj strani i bateriju od 1500mAh.

Ova dva modela će se pojaviti u toku 2014 godine, a kompanije BLU i Microsoft planiraju da ih prodaju putem Microsoft Store prodavnice.

Govori se da će cena za manji model od 4 inča biti 99 dolara, dok će cena za veći model od 5 inča iznositi 199 dolara.

 

Izvor: PhoneArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR