Blender Sencor SNB 6600BK – zdravi i puni energije!

Blender Sencor SNB 6600BK – zdravi i puni energije!

2078
0
PODELI

Svi nastojimo da se hranimo što zdravije, ali nekada jednostavno nemamo dovoljno vremena za preporučenih pet porcija voća i povrća dnevno. Idealno rešenje za to su zdravi napici od voća i povrća, a kako biste „izvukli“ sve hranljive materije, potreban Vam je savršen pomoćnik – Sencor SNB 6600BK!

Zahvaljujući snazi od 1200W i šest noževa od nerđajućeg čelika, lako melje krupne komade voća i povrća, ali i sitne semenke. Sencor SNB 6600BK bez problema izvlači hranljive materije iz semenki, žitarica, orašastih plodova, voća i povrća, a titanijumske presvlake noževa sprečavaju gubitak vitamina i enzima. Idealan je za pravljenje soseva, supa, kašica za bebe i koktela.

Poseduje 3 programa za blendanje: Pulse, koji omogućava instant blendanje i usitnjavanje leda, Blend, za savršeno osvežavajuće voćne Smoothie-e i Extra Blend, za zdrave Smoothie-e od povrća. Funkcija drobljenja leda, omogući će Vam da se osvežite ledenim napitkom kada god poželite.

Sencor SNB 6600BK Vam pomaže da podignete energiju tokom napornog dana, poboljšate kvalitet sna, rad digresivnog sistema i doprinosi bržem oporavku organizma nakon sportskih aktivnosti.

Neklizajuće nožice tu su da obezbede veću stabilnost, a svi delovi, osim glavne jedinice, mogu se prati u mašini za sudove.

Vodite računa o zdravlju, uz Sencor SNB 6600BK blender.

Blender Sencor SNB 6600BK možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR