Blender ECG SM 364 Mix&Go – pouzdan partner u pripremi zdravih napitaka

Blender ECG SM 364 Mix&Go – pouzdan partner u pripremi zdravih napitaka

3463
0
PODELI

Ishrana u velikoj meri utiče na stanje Vašeg organizma. Pravilnom ishranom poboljšaćete svoj imunitet, bićete vitkiji, a Vaša koža biće blistava i sjajna. Voće i povrće prepuni su vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma. Međutim, nekada jednostavno nemate vremena za preporučenih 5 porcija voća i povrća dnevno. Idealno rešenje u tom slučaju je Smoothie, za čiju Vam je pripremu neophodan odgovarajući blender. ECG SM 364 Mix&Go biće Vaš pozdan partner u pripremi zdravih napitaka.

Blender-za-voce-ECG-SM-364-Mix&Go

Sa snagom od 300W, lako sitni krupne komade voća i povrća. Rotirajući noževi od nerđajućeg čelika, lako će usitniti i led, pa će Vam ECG SM 364 Mix&Go pomoći da se osvežite ledenim napitkom tokom vrelih letnjih dana.

Svi roditelji žele da njihova deca od malena konzumiraju što zdraviju hranu – ECG SM 364 Mix&Go odličan je za pripremu kašica, a ukoliko planirate proslavu za prijatelje, obradovaće Vas činjenica da je savršen i za pripremu koktela.

Zahvaljujući dve praktične plastične boce, svoj napitak možete poneti svuda sa sobom. Štedi Vaše vreme, s obzirom da se jednostavno čisti.

Vodite računa o svom zdravlju, uz ECG SM 364 Mix&Go.

Blender ECG SM 364 Mix&Go možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR