Blam! Direktor kompanije Archos udavio telefon na prezentaciji

Blam! Direktor kompanije Archos udavio telefon na prezentaciji

724
1
PODELI

Izvršni direktor kompanije Archos, Loic Poirier, želeo je da demonstrira koliko je mobilni uređaj ove kompanije izdržljiv. Međutim, nije uspeo u svojoj nameri.

Breaker

Nakon inicijalnog ispuštanja telefona, bio je zadovoljan svojom demonstracijom da je telefon u redu i da je uspešno pretrpeo pad. Ali onda je stavio uređaj u staklenu činiju i napunio je vodom, ali to je već bilo suviše za ovaj uređaj i on se više nije uključio.

Pogledajte neuspelu prezentaciju:

Uređaj korišćen u prezenzaciji je Quechua Phone 5″, koji je pravljen da izdrži razne ekstremne situacije koje se mogu dogoditi pri pešačenju, vožnji bicikle i drugim sportovima koji se odvijaju na planini, ali očigledno je ovo bilo previše za njega.

Quechua Phone 5

Ali ovo nije krivica greške u proizvodnji, što bi mnogi pomislili, već samog izvršnog direktora koji se nije dobro informisao o uređaju koji želi da predstavi. Zapravo, Quechua Phone 5″ ima IP54 serfitikat i nije ni napravljen da izdrži potapanje. Na Archos web sajtu jasno stoji:

Quechua 5″ poseduje IP54 standard i napravljen je da izdrži najzahtevnije uslove spoljašnje sredine. Dizajniran je tako da izdrži pljuskove i zalivanje vodom sa svih strana, prašinu i pesak.

 

Izvor: Android Police

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR