BlackBerry Windermere – specifikacije otkrivene?

BlackBerry Windermere – specifikacije otkrivene?

708
0
PODELI

O BlackBerry Windermere pametnom telefonu govori se već neko vreme. Zahvaljujući procureloj fotografiji koja prikazuje zanimljiv prototip uređaja sa displejom koji ima odnos stranica 1:1, ali ono što je još zanimljivije su glasine da će fizička qwerty tastatura podržavati zadavanje komandi pomoću gestura.

Breaker

Zanimljivo je da je BlackBerry patendirao tako nešto i potvrdio glasine.

Zahvaljujući kodu iz BlackBerry 10.3 sistemskog unapređenja, isplivale su moguće specifikacije BlackBerry Windermere telefona. Za početak, fajlovi otkrivaju uređaj sa rezolucijom ekrana od 1440×1440, što se uklapa u odnos stranica ekrana kod Windermere-a.

Takva rezolucija bi mogla dati gustinu piksela od 453, što je izuzetno oštro, jer će telefon, navodno, imati ekran dijagonale 4.5 inča. Govori se da će Windermere imati bateriju kapaciteta 3450mAh, što je odlično čak i za zahtevne korisnike.

Blackberry Windermere

Od ostalih specifikacija pominje se nova kamera od 13MPix sa optičkom stabilizacijom slike. Imajući u vidu da BlackBerry telefoni nisu poznati po kvalitetnim kamerama, moguće je da će ovoga puta Windermere iznenaditi.

Šta kažete za izgled novog modela BlackBerry telefona?

 

Izvor: UberGizmo

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR