BitFenix Ronin – najavljen!

BitFenix Ronin – najavljen!

1240
1
PODELI

Poznati proizvođač kvalitetnih kućišta za računare, BitFenix, u četvrtak je najavio gumirano ATX kućište za one koji vole da sklapaju svoje računare. 

Poslednja kreacija iz BitFenixa, pod imenom Ronin, je prekriven tehnologijom ove kompanije – SofTouch Surface Treatment, a ivice su mu prekrivene tankim delovima mrežica, koje čine da kućište izgleda odlično, ali i dodaju na količini ventilacije.

Za hlađenje su zaduženi kuleri na prednjoj i zadnjoj strani veličine 120mm, koji dolaze zajedno sa kućištem. Za one kojima je to malo, može se dodati još jedan kuler na prednjoj strani, dva na gornjoj strani, još jedno na donjoj i još dva od 140mm na gornjoj strani. To je baš puno kulera! Takođe, ukoliko više volite vodeno hlađenje, BitFenix kaže da unutra ima dovoljno prostora za instalaciju radijatora za vodeno hlađenje do visine od 240mm u dužini.

 

Kućište podržava do tri drajva od 5.25 inča i do šest HDD-a ili SSD-a. FlexCage se skida i pravi prostora za grafičke kartice dužine do 240mm.

Druge mogućnosti ovog kućišta su odličan sistem kabliranja, prozor na stranici, veliki otvor iza procesora, mrežice na prednjoj i donjoj strani ispred kulera.

Još uvek ne postoji nikakva informacija što se tiče cene, niti kada će biti dostupno.

 

Izvor: MaximumPC

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR