BioWare objavio Mass Effect 4 teaser slike

BioWare objavio Mass Effect 4 teaser slike

1209
0
PODELI
ME

BioWare je objavio prve slike iz sledeće Mass Effect igre, koju trenutno razvija BioWare Montreal.

Teaser slike su osvanule na internetu u četvrtak kao deo druge  redovne proslave N7 dana za Mass Effect franšizu. Na slikama se vidi dosta concept art-a i nešto što liči na fotografiju iz same igre.

“Dok slavimo N7 dan, osvrćemo se na talentovane ljude koji su radili na Mass Effect trilogiji ”, rekao je Mass Effect šef Casey Hudson na svom Twitter nalogu, nakon čega je usledila duga prepiska poruka postavljeni tokom večeri od strane članova BioWare-a. LINK

Twitter poruke su naglašavale likove i lokacije iz Mass Effect serije igara do sada, a kasnije su su se pojavile i slike iz četvrte Mass Effect igre na kojoj radi BioWare Montreal tim.

ME4_BYf0ZXrIcAALzgd

Na slici se vidi nešto što izgleda kao igriv deo sledeće Mass Efect igre sa humaoidnom figurom koja stoji pored neke nepoznate tehnologije.

ME4_BYf7DmPCQAAfbK5

Ova slika potvrđuje da će biti likova sa šlemovima, odnosno oklopom koji se sija. Da li je ovo isti dizajn oklopa kao i za figuru sa prve slike?

ME4_BYgBwRuCMAAHYe5

Ovde se vidi concept art velike oblasti nekog vanzemaljskog sveta. Da li će u sledeću igru biti uključeno ponovo istraživanje planeta kao u Mass Effect 1?

ME4_BYgIsgkCIAIukTS

Još jedno vanzemaljsko okruženje na ovoj slici, ovoga puta noću.

ME4_BYgP-E_CcAA_DfQ

Slika iz BioWare Montreal studija. Duboko posvećeni poslu 🙂

Još jedna činjenica koja ukazuje na to da će se vratiti istraživanje planeta iz Mass Effect 1 je i poruka koju je postavio vodeći dizajner BioWare-a Ian Frazier, a u koju je uključio i ovu fenomenalnu zidnu sliku na kojoj se vidi Mako, vozilo za istraživanje planeta iz Mass Effect 1.

ME4_BYftTAsCMAAKg0y

“Da možemo da crpimo inspiraciju za budućnost”, napisao je Frazier uz sliku.”Hm, šta bi mogao da misliš sa time što si rekao?”, odgovorio je na to Mass Effect producent Mike Gamble.

“Ideja je da se istražuje ogroman univerzum”, zaključio je Hudson u retrospektivnom postu na blogu, koji se osvrće na Mass Effect serijal. LINK

Izaći i videti čudesne nove stvari. Sve što obuhvata igra: videti nove planete, nove vanzemaljske rase, i praviti izbore koji su bitni. Zato što je ovo priča i to priča do koje vam je stalo. Nastaviće se, i stvari koje ljudi vole kod Mass Effect igara, videće u još boljem svetlu u novoj generaciji igara”.

Da li ste i vi igrali Mass Effect trilogiju i kako vam se dopala? Da li željno iščekujete sledeću igru?

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR