Bez slasnog pečenog hleba nema dobrog doručka!

Bez slasnog pečenog hleba nema dobrog doručka!

1875
0
PODELI

Za pripremu brzog i ukusnog obroka ili jednostavnog tost dodatka nisu vam potrebne specijalne kulinarske veštine niti posebni kursevi. Dovoljan vam je samo jedan toster. Vrlo se lako koriste, čak i vaša deca mogu njima upravljati nakon što im objasnite osnovne funkcije.

Bosch TAT3A011 predstavlja kompaktni toster sa ugrađenom grejnom rešetkom koji će se lako uklopiti u prostor na vašem kuhinjskom radnom stolu. Ima funkciju za automatsko centriranje hleba koje pruža ravnomerno pečenje i ugrađen dizač hleba za lako odstranjivanje malih kriški. U slučaju da se hleb zaglavi, toster se automatski isključuje. Poseduje i “stop” dugme za direktno isključivanje. U jednom mahu možete napraviti 2 kriške tosta, kako ovaj toster poseduje dve komore za pečenje koje su tik jedna uz drugu. Stepen pečenja reguliše se elektronski. Poseduje uklonjivu tacnu za mrvice koja se lako može isprazniti.

Toster Bosch TAT3A011

Lako se skladišti sa priključnim kablom na namotavanje od 1m. Dimenzije aparata: 190x310x160mm. Neto težina 1,4kg.

Recept za “Zlatni sendvič”

Tost sendvičNajbitniji sastojak naravno predstavlja tost hleb, koji ste prethodno pripremili korišćenjem Bosch TAT3A011 tostera. Jedno parče premažite pavlakom, stavite 2 tanko isečene kriške paradajza ili zelenu salatu, šunku, 2 parčeta kačkavalja i vaš sendvič preklopite preostalim tostom. Za svega 5 minuta vaša užina je spremna! Ukoliko niste pripadnica lepšeg pola, pripremite bar 3-4 zlatna sendviča. 😀

Savet za čišćenje tostera

Ne dozvolite da se mrvice u tosteru nagomilaju, već uz redovno čišćenje održavajte toster i obezbedite mu duži vek trajanja. I sami znate da je nagomilavanje mrvica nehigijenski. Toster se veoma lako čisti. Dovoljan vam je mali ubrus, mala četka, sunđer i flaša belog sirća.

Prvo je potrebno očisititi tacnu za skupljanje mrvica, a s obzirom da se lako uklanja to je najlakši deo posla. Nakon toga okrenite toster po mogućstvu iznad kante za smeće ili sudopere kako biste istresli ostatke mrvica. Lagano čekticom očistite unutrašnjost pazeći na elektroniku i vodite računa da voda ne dospe unutra. Mokrim sunđerom čistite spoljašnost. Kako bi vaš toster izgledao kao prilikom kupovine, na papirni ubrus sipajte malo sirćeta i izglancajte vaš toster.

Pripremite slasni doručak već danas!

U slučaju da ne posedujete toster ili želite da zamenite stari, Bosch TAT3A011 možete kupiti online putem sledećeg linka ili jednostavno posetite jednu od 104 WinWin prodavnice.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR