Besprekorno suv veš, uz pomoć Beko sušilica!

Besprekorno suv veš, uz pomoć Beko sušilica!

1306
0
PODELI

Ukoliko želite da budete spremni uvek na vreme, u omiljenoj odevnoj kombinaciji, preporučujemo Vam Beko sušilice za veš!

Koliko puta ste bili u situaciji da žurite na posao, fakultet ili u noćni provod, a da je ono što ste osmislili da obučete, mokro? Ne brinite, jer niste jedini. Stoga, odaberite Beko sušilicu za veš i rešite sve probleme. Sa druge strane, verovatno postoje i oni koji imaju loša iskustva sa mašinama za sušenje veša. Razlozi su brojni, počev od toga da su loše uticale na boju i kvalitet tkanine, ili da su trošile ogromnu količinu struje.

nezno-ali-efikasno-susenje-BEKO

Beko sušilice, uz pomoć tri napredne tehnologije, predstavljaju zvanične partnere savršeno osušenog veša. AquaWave® tehnologija omogućava da se odeća nežno okreće u bubnju, što doprinosi očuvanju kvaliteta i produžava životni vek tkanine. Takođe, sami možete odabrati željeni nivo suvoće, uz četiri pametna senzora. To Vam omogućava, OptiSense® tehnologija. Beko sušilice pripadaju A+++ energetskoj klasi, što znači da štede i do 73% energije, u odnosu na sušilice nižeg ranga. Ova pogodnost, pripisuje se EcoGentle™ tehnologiji.

EcoGentle-beko-susilica

Na nežan i efikasan način, do savršeno osušenog veša!

Više o navedenim tehnologijama, kao i ponudu Beko sušilica, možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR