Bentli i Vertu prave luksuzne telefone

Bentli i Vertu prave luksuzne telefone

1021
0
PODELI

Bentli i Vertu, dva poznata Britanska brenda, udružili su se i potpisali ekskluzivni petogodišnji ugovor o partnerstvu kako bi napravili novu seriju luksuznih pametnih telefona.

Breaker

Prvi telefon će krenuti sa prodajom u oktobru i pratiće ga još četiri modela koja će posedovati specifičan Bentli dizajn. Pošto je Vertu već pravio Android telefone, ne sumnjamo da će ove dve kompanije napraviti ekstravagantne Android telefone.

vertu signature touch 01

Ranije smo pisali o tome kako Vertu može da košta preko 10.000 dolara. A sada pošto se Vertu udružuje sa Bentlijem, biće nekih eksluzivnih dodataka i aplikacija koje će pružiti više funkcionalnosti vozačima. Vulfgang Dirhajmer, predsedavajući i glavni odgovorni za kompaniju Bentli Motors, izjavio je za štampu:

“Eksluzivni Bentli sadržaj biće vrlo dopadljiv vozačima, putnicima i drugim ljubiteljima Bentli brenda, a biće izrađen u partnerstvu koje kombinuje tehnologiju i osećaj. Danas smo videli vezivanje dva izuzetno poznata brenda na internacionalnom nivou koja poseduju izrazito Britansko nasleđe i karakter. Unikatno iskustvo luksuza i performansi koje poseduje svako Benli vozilo sada će se naći i u najpoželjnijem modelu pametnog telefona na svetu.”

Sačekaćemo kako bi videli koliko će ovi pametni telefoni koštati i šta će preko njih ponuditi kompanija Bentli.

 

Izvor: AndroidCentral

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR