Beko WTV 7533XB mašina za veš – savršeno čisto!

Beko WTV 7533XB mašina za veš – savršeno čisto!

2181
0
PODELI

Beko je internacionalni brend, koji pripada Arčelik grupaciji. Kompanija se uvek trudi da ide u korak sa novim tehnologijama, inovacijama u dizajnu, kao i potrebama potrošača. Iz kompanije Beko, predstavljamo Vam Beko WTV 7533XB mašinu za veš.

Beko WTV 7533XB poseduje kapacitet od 7kg veša i 1000 obrtaja u minuti. ProSmart Inverter motor pruža savršene performanse pranja uz tih rad i ima do 3 puta duži vek trajanja u odnosu na standardne motore, dok A+++ energetska klasa donosi izuzetnu uštedu energije.

AquaFusion tehnologija reguliše optimalnu potrošnju deterdženta, a Cool Hygiene 20°C program  omogućava  higijenske rezultate pranja i na temperaturi od 20°C. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, Vaše stvari će uvek izgledati kao nove. Rezultati bez alergena i bakterija kod programa  Cool Hygiene 20°C, odobreni su od strane VDE Instituta i LGA.

Ukoliko imate malu decu, možete aktivirati opciju zaključavanja, koja sprečava bilo kakve izmene u odabranom programu. Opcija odloženog starta će Vam omogućiti da sami odaberete kada će mašina započeti sa radom.

Beko WTV 7533XB stiže uz čak 5 godina garancije.

Beko WTV 7533XB mašinu za veš možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR