Beko ugradne rerne –  rešenje za sve Vaše potrebe.

Beko ugradne rerne –  rešenje za sve Vaše potrebe.

3277
0
PODELI

Period slava je uveliko u toku, a predstoje nam novogodišnji i božićni praznici. Stoga, potrebno je pripremiti bogatu prazničnu trpezu, a to zahteva dosta vremena i energije. U tom slučaju Beko ugradne ploče su pravo rešenje, budući da ih pored sjajnih performansi, krasi i moderan dizajn, tako da se savršeno uklapaju u svaki prostor.

Beko ugradne ploče odlikuju napredne tehnologije i pametna rešenja koja su razvijena na osnovu potrebe samih potrošača, pri čemu dovode do uštede vremena i energije. Za početak, IndyFlex™ tehnologija omogućava da sami konfigurišete ploču, tako što možete spojiti 2 zone i dobiti 1 ili 2 velike po potrebi. Samim tim, imaćete dovoljno prostora za sve što spremate.

Indy-Flex

Želite da kuvanje bude brže i da obezbedite sebi više vremena za neke druge stvari? Tu do izražaja dolazi Beko Booster funkcija i dugme pomoću kog se zona momentalno zagreva do maksimuma.

Booster

Za sve one kojima je kuhinjski prostor ispunjena decom i koji brinu da ne dođe do njihove povrede, zadužena je Easy Lock funkcija, pomoću koje ploču možete isključiti odjednom.

Lako-zakljucavanje

Još jedna od naprednih funkcija je Gas Safety, koja automatski zaustavlja dovod gasa i na taj način doprinosi bezbednosti pri upotrebi Beko ploča na gas.

Gas-safety

Uz čelične nosače za šerpe, ploča je izuzetno stabilna, tako da zaboravite na klizanje i prosipanje.

Celicni-drzaci

Kada se govori o keramičkim pločama, one poseduju spiralne metalne elemente koji se elektronski zagrevaju i samim tim greju ploču i posuđe. Savet je da koristite ono posuđe sa ravnim dnom, jer se tako ostvaruje bolji kontakt sa toplotom i smanjuje ono vreme potrebno za zagrevanje. Za razliku od keramičkih ploča, indukcione ploče poseduju snažne elektromagnete sa visokom frekvencijom, pri čemu generišu magnetno polje koje zagreva posuđe, ali ne i samu ploču. Ukoliko se opredelite za indukcione ploče, morate voditi računa o izboru adekvatnog posuđa, budući da one zahtevaju posebno. Ipak, na jednostavan način možete proveriti da li je Vaše posuđe pogodno. Potreban Vam je magnet, ukoliko on prione na dno posude, onda se može koristiti na ovim pločama.

Beko-2017-Digital- SM-FB-content-AI-Brand&Innovation-Ceramic-vs-Inductio..

Više o navedenim tehnologijama, kao i ponudu Beko ugradnih ploča, možete pogledati OVDE.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR