Zaslužujete vrednog asistenta, Beko DFN15421W sudomašinu.

Zaslužujete vrednog asistenta, Beko DFN15421W sudomašinu.

786
0
PODELI

Sigurno ste mnogo puta došli u situaciju da ne možete da operete sudove istog dana jer ili nemate vremena, umorni ste ili jednostavno ne volite. Zaboravite na sve to, uz Beko DFN15421W sudomašinu.

Dopustite joj da Vas oduševi već nakon prve upotrebe. Vaš novi pomoćnik kojeg ćete obožavati je za 14 kompleta, a atraktivni LED displej je tu kako biste bili sigurni da ste izabrali pravi program. Kad smo kod programa, ukupno ih ima 5, dok start možete odložiti za 3h, 6h ili 9h.

ProSmart inverter motor pokreće Beko DFN15421W sudomašinu i u zavisnosti od izabranog programa (Eco50, Intensive70, Clean&Shine, Quick&Shine, Mini), kroz vrlo kratko vreme svi sudovi će biti izuzetno čisti i suvi. Takođe, računajte i na sistem zaštite od izlivanja vode, prelivanja, indikator soli, ispiranja, kao i curenja vode.

Sa osmehom možete otići u obližnji market, kupiti neophodne namirnice za večeru, pozvati drage ljude, uživati u njihovom društvu i ukusnoj hrani, a Beko DFN15421W sudomašina će se pobrinuti za ostalo. Ne trošite vreme na dugotrajno pranje sudova, provedite svaki slobodan trenutak sa najdražima i apsolutno verujte svom pomoćniku.

Besprekorno čisti sudovi uz Beko DFN15421W sudomašinu.

Beko DFN15421W sudomašinu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR