Ugradite kvalitet u svoju kuhinju, Beko BVM35400XS ugradna rerna.

Ugradite kvalitet u svoju kuhinju, Beko BVM35400XS ugradna rerna.

956
1
PODELI

Ukoliko renovirate svoj dom ili se tek useljavate, važno je da uvek birate kvalitet. Iz tog razloga, predstavljamo Vam Beko BVM35400XS ugradnu rernu.

Beko BVM35400XS ugradna rerna se ponosi svojim 3D kuvanjem, tako da je je sada možete kuvati brzo i efikasno. Takođe, svi grejaći rade istovremeno, pri čemu se toplota ravnomerno raspodeljuje. Pored toga, ventilacija sprečava mešanje mirisa, pri čemu se štedi i energija i vreme jer možete kuvati i do tri jela u isto vreme.

Kapacitet od 80l omogućava da pečete na više polica savršeno podjednako u isto vreme. Okupite najdraže osobe i provedite sa njima kvalitetno vreme, jer će Vam uz upotrebu Beko BVM35400XS ugradne rerne ostati više vremena za njih.

U susret slavama i praznicima, opremite se na vreme za pripremu bogate trpeze. Ovu rernu pored sjajnih performansi, krasi i izuzetno moderan dizajn kojim se savršeno uklapa u svaki prostor.

Nova snaga za Vašu kuhinju od 3.500W – Beko BVM35400XS ugradna rerna!

Beko BVM35400XS ugradnu rernu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR