Battlefield Hardline, prvi trailer i datum izlaska

Battlefield Hardline, prvi trailer i datum izlaska

693
0
PODELI
battlefield_hardline_01_thumb

EA je zvanično objavio prvi kraći trailer za novu igru u Battlefield franšizi, Battlefield Hardline. Umesto uobičajenog ratnog okruženja, glavna tema igre Battlefield Hardline će biti okršaji između policije i kriminalaca. Ovo je prva Battlefield igra koju neće razvijati razvojni studio DICE, već je za razvoj igre zadužen studio Visceral Games, poznat po Dead Space serijalu. Igra treba da izađe 21. oktobra 2014. Pogledajte trailer:

Battlefield Hardline ipak nije prvi kontakt Visceral-a sa Battlefield serijalom. Oni su napravili End Game DLC za Battlefield 3. Ipak, Hardline je veliki iskorak za Visceral. S obzitom da su  sa Dead Space serijalom dokazali da mogu da naprave odlične single player igre, valja očekivati da single player kampanja u Battlefield Hardline bude dosad najbolji single player u nekoj Battlefield igri. Nadajmo se i da multiplayer, koji je uvek bio okosnica Battlefield serijala, neće zaostati po kvalitetu.

Više informacija o Battlefield Hardline će biti poznato nakon EA konferencije za štampu na E3 2014, koji počinje 9. juna.

Šta mislite od Battlefield Hardline?

Izvor: PC Gamer 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR