Battlefield Hardline odložen za 2015

Battlefield Hardline odložen za 2015

1189
0
PODELI
Hardline610

Battlefield Hardline je trebalo da izađe 21. oktobra ove godine za PS3,PS4, Xbox 360, Xbox One i PC. Međutim, juče su EA i razvojni studio Visceral Games objavili  da se izlazak nove igre u Battlefield franšizi odlaže za 2015. godinu. Kao razlog,  potpredsednik DICE studija Karl Magnus Troedsson  je naveo, da žele da implementiraju sve ideje i poboljšanja koja su se iskristalisala posle bete u junu mesecu i utiska igrača, pa razvojnim studijima treba više vremena za sve to.

Od Battlefield Hardline bete u junu, Visceral Games je javno naveo da rade na mnogim poboljšanjima u igri, kao rezultat utisaka igrača i predloga. Glavni dizajner na multiplayeru, Thad Sasser je izjavio da studio radi naporno da bi pružio igračima najbolje multiplayer iskusvo.

Troedsson je najavio planove da se implementiraju značajna poboljšanja kako u multiplayer, tako i u single player Battlefield Hardline i da će se nastaviti na optimizaciji igre da bi bila stabilna na datum izlaska, a nakon dosta problema koje su imali sa Battlefield 4 nakon izlaska.

Puni izjavu o odlaganju Battlefield Hardline za 2015. možete pročitati na Battlefield blogu.

Da li ste se radovali izlasku Battlefield Hardline i da li vam smeta što je igra odložena za 2015?

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR