Battlefield Hardline closed beta i multilplayer gameplay video

Battlefield Hardline closed beta i multilplayer gameplay video

879
0
PODELI
BF-Hardline-beta-sign-up

Pri kraju EA konferencije u ponedeljak na E3 2014 sajmu desilo se iznenađenje u vidu saopštenja da closed beta za Battlefield Hardline počinje odmah i da se odmah možete prijaviti za nju.

Za Battlefield Hardline betu se možete prijaviti na zvaničnom sajtu igre i možda upadnete. Potrebno je da imate Origin nalog.

A pošto se radi o closed beti, broj mesta je ograničen, pa požurite.  Nije poznato dokle će ova beta trajati za sada. Ako budete srećne ruke, dobićete konfirmacioni e-mail o porudžbini za Battlefield Hardline betu sa cenom od 0 eur, a posle nekog vremena će se igra pojaviti u vašoj Origin biblioteci i možete je skinuti. Kad je skinete, igri pristupate preko Battleloga is web browsera, kao što je to slučaj bio i sa Battlefield 3 i Battlefield 4.

Battlefield-Hardline-3-610x366

Pogledajte sada gameplay video za multiplayer game mod iz Battlefield Hardline koji se zove Blood Money:

U ovom modu i policija i kriminalci pokušavaju da popune svoje sefove novcem koji je smešten na centru mape. Ovaj mod je jedina suštinska uočljiva razlika između multiplayera iz Battlefield 4 i Battlefield Hardline za sada.

battlefield-hardline-2-610x343

Sve ostalo deluje poznato i veoma slično. I ovde imate 4 klase: Operator, Mechanic, Enforcer i Professional. Ovo su bukvalno preslikane klase iz Battlefield 4: Assault, Engineer, Support i Recon. Imaju slična oružja i karakteristike. Grafika je gotovo identična Battlefield 4, mada igra deluje optimizovanije. Nema tenkova i mlaznjaka, ali tu su gotovo sva druga vozila iz ranijih Battlefield igara. Jedno poboljšanje je da  umesto da ste prinuđeni da igrate sa jednom klasom i oružjem da bi otključali druga oružja ili gadgete koji vam trebaju, što je bio slučaj i u Battlefield 3 i 4, sada u Battlefield Hardline pored XPa dobijate novac koji možete da otključavate i kupujete šta vama treba po želji.

Ako budete u prilici da isprobate betu, možete i sami da se uverite u sve ovo. Ovoga puta se očekuje prilično dobra single player kampanja, jer igru radi Visceral, poznat po Dead Space serijalu.Kada se igra pojavi, biće poznato koji će sve multiplayer modovi biti prisutni u njoj.

Battlefield Hardline treba da izađe 21. oktobra 2014 .

Šta vi mislite o Battlefield Hardline?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR