Battlefield Hardline beta detalji objavljeni

Battlefield Hardline beta detalji objavljeni

773
0
PODELI
battlefield-hardline-beta-teaser1-620x340

Visceral je objavio prve detalje o Battlefield Hardline beta koja nas očekuje u martu. Ovo je naravno druga beta za Hardline, a prva je bila iznenađujuće, odmah nakon najave igre na prošlogodišnjem E3 sajmu.

Battlefield Hardline beta će biti dostupna za PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 and PS3. U beti će biti dostupne dve mape, Downtown i Dust Bowl. Nekoliko slika sa ovih mapa možete pogledati dole.

BF-Hardline-image_327639_fit_940-crop BF-Hardline-image_327640_fit_940-crop BF-Hardline-image_327641_fit_940-crop BF-Hardline-image_327642_fit_940-crop

U Battlefield Hardline beti će biti dostupna dva multiplayer moda, dobro poznati Conquest i novi mod Hotwire.

Visceral general manager Steve Papoutsis koji je i glavni producent na Battlefield Hardline, je izjavio da u drugoj beti za BF Hardline neće biti ograničenja u progresiji to jest neće biti capa i maksimalnog progression levela bilo da igrate sa kriminalcima, bilo na strani policajaca.

Još je izjavio:”Beta je vaša šansa da isprobate različite klase, da se poigrate sa različitim gadgetima i da pronađete ekipu sa kojom ćete igrati. Da budem iskren, želimo da igrate ovu betu što je moguće više. Ovaj test će samo učiniti igru jačom i boljom i pomoći nam da pronađemo način da lansiramo igru u najstabilnijem mogućem stanju, što fanovi zaslužuju”.

Nije još uvek poznat datum kada će krenuti Battlefield Hardline Beta. Puna igra izlazi 17. marta u Americi i 19. marta u Evropi za  PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 and PS3.

Da li ćete isprobati Battlefield Hardline betu?

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR