Battlefield 4 ubuduće uz još neke AMD R9 grafičke kartice

Battlefield 4 ubuduće uz još neke AMD R9 grafičke kartice

1167
1
PODELI
r9-290x-battlefield-4-615x620

AMD i njegovi partneri među kojima su  Sapphire i XFX, su objavili da će ubuduće uključiti Battlefield 4 besplatno uz još neke grafičke kartice iz R9 serije. Verovatno će biti još proizvođača koji će se uključiti u ovu promociju kasnije.

Ovo znači da iako je Battlefield 4 ekskluzivno išao samo uz Radeon R9 290X, da će se od sad dobijati i uz R9 290 vanilla, R9 280X, kao i uz R9 270X grafičke kartice. Battlefield 4 je trenutno jedan od hit igračkih naslova zajedno sa Call of Duty: Ghosts. Obe igre imaju kraće single player kampanje i više se oslanjaju na kvalitetan multiplayer, što posebno važi za Battlefield 4.

Ovaj Battlefield 4 AMD R9 bundle će staviti pritisak na konkurenciju iz Nvidie, koja trenutno nudi bundle sa Assassin’s Creed IV: Black Flag, Splinter Cell Blacklist i Batman Arkham: Origins uz kupljene odgovarajuće Nvidia GeForce GTX 6xx i 7xx kartice. Ova promocija je trenutno aktuelna i u WinWin-u. LINK

I u WinWin-u će u toku sledeće nedelje krenuti ova promocija. Battlefield 4 će se neće dobijati uz sve grafičke kartice već samo uz one koje imaju jasno naznačen  Battlefield 4 stiker  na kutiji. U kutiji će se nalaziti vaučer sa kodom za igru. Za početak će stići Sapphire R9 270X sa BF4 kodom, verovatno krajem sledeće nedelje. LINK

Radeon R9 290 i 290X kartice se i dalje dobro prodaju, i pored konkurencije u GeForce GTX 780 Ti kartici koja je u nekim igrama pretekla Radeon 290X, ali ne svuda.

Da li će AMD ili Nvidia prevladati videćemo. Krajnji kupci mogu samo da se raduju što ovakva konkurencija dovodi do toga da će se proizvođači utrkivati ko će imati bolju ponudu što se tiče bundle-a sa besplatnim igrama. U svakom slučaju uključivanje Battlefield 4 bundle-a uz sve kartice iz R9 serije i nije toliko neočekivan potez AMD-a i može da mu donese prednost u prodaji u budućnosti.

Koju vi grafičku karticu planirate da kupite?

Izvor: Fudzilla

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR