Battlefield 4 Levolution i novi multiplayer trailer

Battlefield 4 Levolution i novi multiplayer trailer

750
2
PODELI
Battlefield 4 Levolution

Razvojni studio DICE je rezervisao termin ”Levolution” da bi opisao načine kako Battlefield 4 igrači mogu da menjaju mape na kojima igraju u toku same borbe, što se može videti u video snimku koji su objavili. Pogledajte:

“Levolution u Battlefield 4 pruža dinamično bojno polje koje reaguje na svaki potez igrača, što osigurava da nijedna igračka sesija neće biti ista.”, kaže DICE.

Na Gamescom sajmu video igara ove nedelje DICE je takođe otkrio novi mod za Battlefield 4 pod nazivom Obliteration, u kome se dva tima bore da dodju do bombe koja se pojavljuje na slučajnoj lokaciji na mapi i kada dođu do nje, treba da je prenesu do neprijateljske mete i detoniraju.

Ovaj mod možete videti u novom multiplayer traileru za Battlefield 4:

Battlefield 4 multiplayer beta treba da krene početkom oktobra na Xbox 360, PS3 i PC-iju, objavio je EA na Gamescomu.Ovoj beti će sigurno imati pristup svi vlasnici Battlefield 3 Premium.

EA je takođe otkrio da će Battlefield 4 Premum paket DLC-ova koštati $50 i on garantuje ran pristup za 5 ekspanzija koje treba da se pojave za BF4 do leta 2014.

Battlefield 4 treba da se pojavi 29. oktobra u Americi i 1. novembra u Velikoj Britaniji i Evropi za Xbox 360, PS3 i PC. Datume je potvrdio EA. Verzije za konzole sledeće generacije će se pojaviti “tokom praznika”.

Da li jedva čekate Battlefield 4?

Izvor: CVG

 

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR