Battlefield 4: Final Stand DLC trailer i detalji

Battlefield 4: Final Stand DLC trailer i detalji

751
0
PODELI
final-stand-dlc

Battlefield 4: Final Stand će biti poslednji DLC za Battlefield 4 i on kompletira svih 5 DLC-ova uključenih u Battlefield 4 Premium. Donosi nova vozila i 4 nove zimske mape, a fokus je na eksperimentalnom oružju. Pogledajte najavni trailer za Battlefield 4: Final Stand DLC:

U Battlefield 4: Final Stand, igraći će moći da preuzmu kontrolu nad moćnim dronom i strafe-ovati kroz borbu. Ali dronovi na daljinsku kontrolu nisu jedino eksperimentalno oružje koje donosi Final Stand. Tu su i pick-up railgun, hover tenk i još drugih.

Mesto dešavanja za Battlefield 4: Final Stand DLC su arktički predeli Rusije, gde današnji naučnici eksperimentišu sa novom tehnologijom koja će oblikovati buduće ratovanje. Četiri nove mape treba da budu jedinstvene. Treba očekivati napetu borbu fokusiranu na pešadiju kroz zimske predele.

Četiri nove mape su: Operation Whiteout, Hammerhead, Giants of Karelia i Hangar 21. Sve su locirane u severnoj Rusiji, gde igrači treba da prolaze kroz jedinstvene eksperimentalne vojne baze.

Igrači kroz “Community Test Environment” mogu isprobati nove mape i pre pojavljivanja DLC-a, jer će EA otvoriti test servere za po jednu novu mapu dnevno, počev od sledećeg utorka.

Battlefield 4: Final Stand DLC je originalno trebalo da se pojavi u leto 2014, ali sada je datum izlaska pomeren do kraja 2014.

Da li igrate Battlefield 4 i šta mislite o ovom novom DLC-u?

Izvor: CVG 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR