Battlefield 4 E3 Xbox One gameplay

Battlefield 4 E3 Xbox One gameplay

816
0
PODELI
Battlefield 4

Na Microsoft E3 konferenciji je danas prikazan Battlefield 4 single player gameplay video. Bilo je malo tehničkih problema pa je puštanje videa moralo biti restartovano.

Takođe je najavljeno da će se Second Assault, drugi DLC paket za Battlefield 4, pojaviti prvo za Xbox One. Second Assault će sadržati unapređene verzije 4 omiljene mape od strane fanova iz Battlefield 3, ali nije specificirano koje će to mape biti.

Bez nekog iznenađenja, akcija u Battlefield 4 je puna napetih pucačkih obračuna, dok je igrač okružen prijateljeskim AI likovima i opasnim neprijateljima, ali u ovom videu ono što se ističe je okruženje.

Ovaj deo igre, sa nazivom “Angry Sea” se odvija na moru, glavni lik i njegovi saborci se probijaju kroz brod koji tone. Akcija brzo postaje luda, jer sve na brodu postaje uništivo i može da eksplodira. Ovo znači da ako se skrivate iza nečega, već u sledećem trenutku možete izgubiti taj zaklon.

Kada se akcija prenese na palubu broda, nove squad komande u Second Assaultu su prikazane, dok se borbeni avioni padaju u vodu sa palube. Onda brod puca na pola i stvari postaju još luđe od tada…

Battlefield 4 izlazi za Xbox One, Playstation 4, Xbox 360, Playstation 3 i PC ove jeseni.

Evo Battlefield 4 E3 Xbox One gameplay videa:

http://www.youtube.com/watch?v=nvOY5jsK2bA

Izvor: IGN

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR