Battlefield 4 – customisation (prilagođavanje) oružja

Battlefield 4 – customisation (prilagođavanje) oružja

835
0
PODELI
BF4

DICE tvrdi da je napravio ”najdublje i najličnije customization (prilagođavanje) oružja ikad” za Battlefield 4.

“Utrostručili smo, a čak i više od toga broj dostupnih dodataka i povećali broj slotova na oružjima gde ti dodaci mogu da se instaliraju”, kaže razvojni studio DICE.

“Kad se ovo iskombinuje sa brojem dostupnih oružja u Battlefield 4, broj potencijalnih kombinacija oružja i dodataka za njih je astronomski”.

DICE kaže da je olakšao igračima da utvrde kakav efekat ima svaki od ovih dodataka na oružje.

“Dok razgledate dostupne dodatke, primetićete koristan vizuelni vodič u desnom delu ekrana.Ovde su statistike oružja kao što su nivo štete koju nanose, preciznost, domet i stabilnost prikazane sa crvenim linijama koje se lako čitaju, tako da odmah možete videti kakav efekat na oružje će imati određeni dodatak. Stavite laserski nišan na oružje i videćete da se preciznost povećala, dodajte poboljšanje držanja oružja pod uglom, videćete da se njegova stabilnost povećala”.

Opcije za kamuflažu će biti bitan faktoru i igri takođe, a moći ćete da birate između kamuflaža kao što su Jesenja, Pustinjska, Pomorska, Snežna, Gradska i Šumska, svaka sa po 16 varijacija šara.

Battlefield 4 će takođe imati kamuflažu za oružja koja se adaptira. “Kada imate ovako nešto na oružju, boja se prilagođava okruženju na mapi na kojoj igrate. Recimo ako se borite na moru na mapi Paracel Storm, adaptivna kamuflaža će vas stopiti sa plavim, sivim i zelenim nijansama tog nivoa”, kaže DICE. “Ako istu adaptivnu kamuflažu upotrebite na više urbanoj mapi kao što je Siege of Shangai, kamuflaža će biti više sivo/crna u skladu sa mestom na koje se spawn-ujete na mapi”.

Battlefield 4 će dozvoljavati podešavanje nišana za snajpere u hodu, odnosno kompenzaciju za padanje putanje metka zbog pucanja na udaljene mete.

Pištolji će takođe moći da se prilagođavaju, što možete videti u sledećem video snimku:

Više detalja možete pronaći na zvaničnom Battlefield 4 sajtu. LINK

Battlefield 4 multiplayer beta će početi početkom oktobra za Xbox 360, PS3 i PC. Igra će imati sedam multiplayer modova koji će moći da se igraju na 10 mapa uključenih u prvu verziju igre.

EA je potvrdio da će se Battlefield 4 pojaviti 29. oktobra u Americi i 1. novembra u Evropi za Xbox 360, PS3 i PC. Xbox one i PS4 verzije će se pojaviti kasnije u novembru na dane pojavljivanja ovih next-gen konzola.

Siguran sam da željno iščekujete Battlefield 4, zar ne?

Izvor: CVG

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR